Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikki artikkelit

Uuden yrittäjän työkalut

Yrityksen perustaminen on tarpeeksi jännittävää ilman huolta laitteiden ja yhteyksien pettämisestä. Näillä viidellä kuukausimaksullisella palvelulla saat yrityksesi perusinfran pienillä riskeillä kuntoon ja pääset nopeammin työn touhuun.

LAITTEET

Kun hankit yrityksesi läppärin tai tabletin, puhelimen ja reitittimen palveluna, pääset sorvin ääreen ilman isoja kertamaksuja. Palvelulaitteen kuukausihintaan kuuluvat laitteen lisäksi huoltopalvelu ja vakuutus, joten vahingon sattuessa vältyt yllätyslaskuilta. Sopimuskauden päättyessä voit päivittää laitteen ajantasaisempaan malliin.

Etkö tiedä, kuinka paljon muistia tai näytön resoluutiota tarvitset? Telia Kauppojen yritysmyyjät auttavat sinua sopivien laitteiden valinnassa.

Muista myös tietoturva! F-Secure PSB takaa, että sekä yrityksesi että asiakkaidesi tiedot säilyvät turvassa.

Tutustu palvelulaitteeseen >

LIITTYMÄT

Jokainen yritys tarvitsee yhteyksiä, mutta sama ratkaisu ei sovi kaikille. Valitse puhelinliittymä itsellesi sopivalla määrällä kansainvälistä dataa ja täydennä sitä tarpeen mukaan lisäpalveluilla.

Liikkuvaan työhön sopii läppäriin tai tablettiin asennettava laajakaistaliittymä, ja kiinteän nettiyhteyden saat tarvittaessa sekä kotikonttorille että toimistoon.

OFFICE 365

Maailman suosituin pilvipalvelu Office 365 sisältää kaikki tärkeimmät tietotyöhön tarvittavat sovellukset. Peruspakettiin kuuluvat muun muassa Outlook-sähköposti ja -kalenteri, tallennustila, etätiimityön mahdollistava Teams-työkalu sekä tutut toimistosovellukset työpöytä-, mobiili- ja selainversioina.

Tutustu Office 356 -pilvipalveluun >

YRITYSNUMERO

020-alkuinen yritysnumero tuo yrityksellesi uskottavuutta, ja varmistat, että firmasi numero pysyy samana, vaikka matkapuhelinnumero vaihtuisi. Palveluun kuuluu myös puhelunohjaus, jotta tärkeät puhelut eivät mene sivu suun. Lisäksi voit valita, näkyykö puhelusi vastaanottajalle henkilökohtainen vai yrityksesi numero.

Tutustu yritysnumeroon >

KOTISIVUT

Google-haku edeltää nykypäivänä usein tavaran tai palvelun hankkimista, joten läsnäolo netissä on tärkeää jokaiselle yritykselle. Toimivat ja helposti päivitettävät kotisivut saat pystyyn ilman koodaustaitoja Telia Kotisivutyökalulla. Samalla voit rekisteröidä sivuillesi uskottavuutta tuovan verkkotunnuksen, jota voit käyttää myös sähköpostiosoitteessasi (nimi@yritys.fi).

Tutustu kotisivuratkaisuihin >

Yrittäjä, keskity rauhassa kasvuun ja menestykseen

Saat meiltä yhden katon alta fiksuja ja joustavia, yritystoimintaasi tehostavia ICT-ratkaisuja, ja voit itse keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Artikkelin aihealueet

Yrittäjän ratkaisut
Lisää samasta aiheesta
Sosiaalinen media vai kotisivut? Näistä syistä kannattaa ottaa haltuun molemmat
Kotisivut yrityksellesi – 6 vinkkiä pienyrittäjälle
Palvelulaite 365 – toimiston pyörittämiseen tarvittavat työkalut palveluna
3 syytä, miksi pienyrittäjän kannattaa valita palvelulaite
Huolia liittymien tai IT:n kanssa? Paikallinen yritysmyyjä on tukenasi
F-Secure tarjoaa maailman tehokkaimman tietoturvan: tiedosta riskit, suojaa laitteet ja yhteydet
Pienen yrityksen IT-huolet ja miten ne ratkotaan
Pentik – keramiikkapajasta kansainväliseksi vientiyritykseksi
Edellinen artikkeli
Katse taivaalle – dronet laajentavat näkökenttäämme 360 astetta
Erityisesti logistiikka-ala suuntaa katseensa droneihin miettiessään tulevaisuutta. Vähäpäästöisten ...
Seuraava artikkeli
Microsoft Teams – näin pääset alkuun
Teamsin avulla yhteistyö on tehty helpommaksi kuin koskaan.