Pelaaminen

Olitpa esports-harrastaja, satunnainen sunnuntaipelailija tai vasta lajista kiinnostunut aloittelija, löydät meiltä pelaamisen välineet aina hiiristä ja näppäimistöistä tietokoneisiin. Nappaa uudenkarhea DualShock-ohjain vanhan tilalle tai kaveria varten moninpeliin, tilaa mekaaninen näppäimistö parempaa tuntumaa varten tai osta jokin kymmenistä peleistä, joiden parissa vierähtää tunti jos toinenkin.

kuvitus kuva aiheesta Pelaaminen

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Päivitä nettisi mestaruussarjaan
  Netti kotiin

  Päivitä nettisi mestaruussarjaan

  Kun laitteisto ja nettiyhteys ovat mahdollisimman nopeat, ei menestys verkkopeleissä jää välineistä kiinni. Tarkista laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

  Pelilaitteet kaikenlaisille pelaajille

  Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason pelitarvikkeilla, olitpa sitten harrastelija tai ammattipelaaja. Verkkokaupastamme löydät helposti itsellesi uuden pelitietokoneen, sopivan pelituolin, pelikuulokkeet, pelinäytön ja muita pelitarvikkeita. Jos valitseminen on vaikeaa, lue esports-artikkeleistamme ammattilaisten vinkit erilaisten pelivälineiden valintaan.

  Älä myöskään unohda päivittää pelikonsolia ajan tasalle. Olipa kotonasi sitten Xbox, PlayStation 5, Nintendo Switch tai muu konsoli, löydät laitteiden ja pelien valikoimastamme taatusti uudet suosikkisi omaan viihdekeskukseesi. Tutustu myös uuteen Asus ROG Ally -käsikonsoliin, jolla pelaat kaikkia pelejä useilta eri pelialustoilta missä ikinä oletkin.

  Jos taas haluat pelata mieluummin puhelimella, löydät meiltä huipputehokkaat pelipuhelimet juuri sinulle sopivaan käyttöön. Vaihda samalla myös liittymäsi uuteen ja laita kodin kiinteä laajakaista kuntoon tai hanki esimerkiksi reititintä varten nopea mobiililaajakaista.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin