Älykellot

Meiltä löydät kaikki suosituimmat älykellot muun muassa Applelta Samsungilta ja Suunnolta. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kattava valikoima urheilukelloja ja aktiivisuusrannekkeita. Älykellon monipuolisilla ominaisuuksilla seuraat terveyttäsi, nautit musiikista ja pysyt yhteydessä. Tarjoamme nyt myös eSIM-tuen, jotta voit napata kellon käteen ja jättää puhelimen kotiin.

kuvitus kuva aiheesta Älykellot

77 tuotetta

search
Näytetään 48/77
Osto-opas

Älykellon osto-opas

Löydät parhaat neuvot ja tarvittavat tiedot uuden älykellon ostamiseen.

Osto-oppaaseen
älykellot banner promo osto opas
Uusi älykello vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älykello vaihtodiilillä

Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (

Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Älykello – älyä ranteessasi

Älykello eli smartwatch sisältää nimensä mukaisesti älyä ja onkin fiksumpi kuin perinteinen rannekello. Älykellon avulla seuraat terveyttäsi ja aktiivisuuttasi, sillä älykellolla voit mitat sykkeesi, tarkkailet unenlaatuasi, luet viestejä ja vastaat puheluihin. Jotkin älykellomallit osaavat mitata myös veren happitasoa. Älykellot yhdistetään Bluetoothin avulla yleensä puhelimeen asennettuun aplikaatioon, jonne kello synkronoi tiedot, mahdollistaen suuremman datamäärän tallentamisen.

Valikoimastamme löydät huippuominaisuuksilla varustetut älykellot, joilla teet arjestasi kertaheitolla sujuvampaa. Valitse suosikkisi Suunnon, Garminin tai Huawein valikoimasta. Samsung Galaxy Watch ja Apple Watch -kellot voit synkronoida puhelimesi kanssa eSIM-kortin avulla. Mikäli etsit lapselle sopivaa älykelloa, tai kellopuhelinta ensipuhelimeksi, kurkkaa valikoimastamme löytyvät lasten älykellot.

eSIM on kellon sisällä oleva sähköinen SIM-kortti, joka toimii pitkälti perinteisen SIM-kortin tavoin. Perinteisestä poiketen et kuitenkaan tarvitse fyysistä SIM-korttia, vaan sen sijaan sisäänrakennettu eSIM aktivoidaan digitaalisesti. Telian Yhteys Multi -rinnakkaisliittymän avulla voit pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin puhelimessasi. Kun käytössäsi on rinnakkaisliittymä mobiiliyhteyttä tukevalle älykellollesi, voit käyttää kelloa ilman, että puhelimesi olisi yhteydessä siihen Bluetoothin kautta.

eSIM-kortin kanssa toimiva Samsung Galaxy Watch on yhteensopiva Android- ja iOS-puhelinten kanssa. Apple Watch puolestaan kaipaa kumppanikseen iPhone-puhelimen. Tutustu esimerkiksi Samsung Galaxy -puhelimiin tai uusiin iPhone-puhelimiin. Päivitä samalla myös liittymäsi ja nauti rajattomasta ja nopeasta nettiyhteydestä.

Älykello naiselle ja älykello lapselle

Jos etsinnässä on älykello naiselle, on monen naisen suosikki aktiivisuusranneke niiden siron muotoilun vuoksi. Pelkistetyn tyylikäs aktiivisuusranneke naiselle on esimerkiksi valkoinen Garmin Vivosmart 5. Naisille suunnitelluissa älykelloissa rannekkeen koko on usein ilmoitettu joko millimetreinä, noin 40-43 millimetriä, kuten vaikkapa Galaxy Watch 6 -älykellossa. Toinen tapa merkitä koko on niin sanottu vaatekoko, jolloin naiselle sopiva koko voi olla esimerkiksi S-M, kuten esimerkiksi Apple Watch SE -kellossa.

Lapselle sopiva älykello voi lapsen iästä riippuen olla hieman erilainen. Koululaiselle sopiva älykello on esimerkiksi Garmin Vivofit JR, jossa on monia opettavaisia seikkailuita. Jos puolestaan tarvitset älykellon teinille löytyy valikoimastamme esimerkiksi edullinen Suunto 5 Peak. Suunto-älykellot on muuten suunniteltu Suomessa! Apple on merkkinä erityisen suosittu nuorten keskuudessa, joten ehkäpä Apple Watch SE -kelloista löytyisi sopiva vaihtoehto.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin