GarminVivosmart 5010-02645-11

 • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat monipuolisesti hyvinvointia ja terveyttäsi
 • Akun kesto älykellotilassa on jopa 7 päivää
 • Seuraa sykettäsi, energiatasoasi, unta, stressiä, kuntoa, nesteytystä, hengitystä ja paljon muuta

VäriValkoinen

Rannekkeen kokoS/M

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 5 ATM

  Vesitiivis

 • OLED

  Näyttö

 • Bluetooth

  Yhteys

 • 7 päivää

  Akun kesto

Garmin Vivosmart 5

Ota hyvinvointi haltuun vívosmart 5 -aktiivisuusrannekkeen avulla. Helppokäyttöisessä ja mukavassa aktiivisuusrannekkeessa on paljon ominaisuuksia, joilla päivittäisen aktiivisuuden ja yöunien seuranta on helppoa. Rannesykeanturi, stressitason seuranta ja Body Battery -energiatason seuranta antavat paljon informaatiota hyvinvoinnin tasostasi. Älykkäät ilmoitukset pariliitetystä älypuhelimesta varmistavat, etteivät asiat jää huomaamatta. Urheilusovellukset, joihin kuuluvat mm. kävely, juoksu, jooga, sykettä nostava harjoittelu, auttavat pysymään aktiivisena. Kun aktiivisuusranneke on yhdistetty älypuhelimeen, käytössäsi on tapahtumien rekisteröinti (valikoiduissa ulkoilmalajeissa). Mielenrauhaa antaa avustustoiminto, joka pystyy tarvittaessa lähettämään viestin ja reaaliaikaisen sijainnin hätäyhteyshenkilöiksi merkityille. Vívosmart 5 -aktiivisuusranneke sopii aktiiviseen elämäntapaan ja laitteen akku kestää jopa 7 päivää.

Rannesykemittari

Ranneke seuraa jatkuvasti sykettäsi ja hälyttää, jos sykkeesi pysyy liian korkeana tai matalana levätessäsi. Sen avulla voit lisäksi seurata, miten kovasti työskentelet suoritusten aikana. Vívosmart 5 seuraa liikkuessasi myös esimerkiksi askeleita, tehominuutteja ja kulutettuja kaloreita. Näet kaikki tarvittavat tilastotiedot suoraan laitteesta.

Body Battery -energianseuranta

Mittaa kehon energiatasoa vuorokauden ympäri, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon. Pulssioksimetrin avulla voit tarkistaa veren happisaturaation milloin tahansa päivän aikana tai vaikka yön ajalta nukkuessasi. Sen avulla näet, miten hyvin kehosi käyttää happea.

Unipisteet ja laaja unen seuranta

Saat pistemäärän unesi laadusta ja tietoja siitä, miten voit parantaa untasi – suoraan Garmin Connect -sovelluksesta. Voit seurata jopa eri univaiheita sekä sykettä, stressiä, pulssioksimetrilukemaa ja hengitystä.

Stressin seuranta

Selvitä, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Lisäksi rentoutumismuistutukset kehottavat tekemään lyhyen hengitysharjoituksen, mikäli olet stressaantunut.

Rauhoittava hengitystekniikka

Kun haluat rentoutua tai keskittyä, voit aloittaa hengitysharjoituksen. Lisäksi kello seuraa stressitasoasi ja hengitystäsi, jotta tiedostat paremmin, miten hengität. Seuraa hengitystäsi päivän mittaan, nukkuessasi sekä hengittely- ja joogasuoritusten aikana.

Nesteytyksen seuranta

Nesteytyksen seurantaan voit kirjata päivittäin juomasi nesteiden määrän, jotta muistat huolehtia nesteytyksestä. Voit jopa määrittää nesteytykselle automaattisen tavoitteen, joka muuttuu sen mukaan, kuinka paljon hikoilet suoritustesi aikana.

Kuukautisten seuranta

Seuraa kuukautiskiertoasi tai raskauttasi Garmin Connect -sovelluksella. Voit esimerkiksi kirjata oireita ja saada liikunta- ja ravitsemusvinkkejä. Voit jopa tarkastella ja kirjata tietoja suoraan kellosta.

Kuntoikä

Tämä toiminto arvioi kronologisen ikäsi. Kello arvioi kuntoikää viikoittaisten kovien suoritusten, leposykkeen ja painoindeksin tai kehon rasvaprosentin avulla. Arviosta selviää onko kehosi biologista ikääsi nuorempi vai vanhempi. Lisäksi saat vinkkejä, joilla voit alentaa kuntoikääsi.

Sisäiset urheilusovellukset

Voit lisätä vaihtelua harjoitteluusi suoritusprofiileilla, joita on esimerkiksi kävely-, juoksu-. jooga-, pilates-, kardio-, hengittely- ja voimaharjoittelua varten.

Älykkäät ilmoitukset ja GPS

Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty älypuhelimeesi. Voit jopa vastata tekstiviesteihin, jos sinulla on Android-älypuhelin. Lisäksi yhdistämällä kellon yhteensopivan älypuhelimen GPS-toimintoon, voit seurata kävely-, pyöräily- ja juoksulenkkejäsi tarkasti.

Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet

Kun laite on yhdistetty älypuhelimeesi, tapahtumantunnistus (tiettyjen ulkoilusuoritusten aikana) ja hätätoiminto lähettävät viestejä ja reaaliaikaiset sijaintitiedot hätäyhteyshenkilöille.

Synkronoi Garmin Connectin kanssa

Katso kaikki terveys- ja kuntotiedot samasta paikasta. Garmin Connect -sovellus on aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä, osallistua kilpailuihin ja jakaa sisältöä.

Vesitiiviys

Aktiivisuusrannekkeen vesitiiviysluokitus on 5 ATM, joten sitä voi käyttää hyvin myös uidessa ja suihkussa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Linssin materiaali

Akryyli

Näytön tyyppi

OLED

Näytön koko

10,5 x 18,5 mm (0,41 x 0,73")

Näytön tarkkuus

88 x 154 kuvapistettä

Kosketusnäyttö

Kyllä

Ranneke

Rannekkeen materiaali

Silikoni

Rannekkeen koko

Kotelon koko: 19,5 x 10,7 x 217 mm

Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 122–188 mm

Yleistä

Muisti/historia

7 ajoitettua suoritusta, 14 päivän aktiivisuuden seurantatiedot

Akun kesto

Jopa 7 päivää älykellotila

Lataustapa

Garminin pistokelaturi

Paino

24,5 g

Kellotoiminnot

Aika/päiväys, automaattinen kesäaika, herätyskello, ajastin, sekuntikello

Terveyden seuranta

Sykemittaus, päivittäinen leposyke, poikkeavan sykkeen hälytykset, hengitystahti, pulssioksimetri, happisaturaatio, kuntoikä, bodybattery, stressi, rentoutumismuistutukset, rentoutumishengitysajastin, uni, nesteytys, naisen terveys, hengitys, uni, unipisteet- ja tiedot

Anturit

Garmin Elevate -rannesykemittari, kiihtyvyysmittari, ympäristön valoisuusanturi, pulssioksimetrin akklimatisaatio

Päivittäiset älyominaisuudet

Bluetooth Smart, ant+, älykkäät ilmoitukset, Yhdistetty GPS, kalenteri, sää, musiikin hallinta, puhelimen etsiminen, etsi kello -toiminto, yhteensopiva garmin connect mobilen kanssa, älypuhelimen yhteensopivuus

Aktiivisuuden seuranta

Askellaskuri, liikuntahälytykset, automaattinen tavoite, kulutetut kalorit, kuljettu matka, tehominuutit, trueup, move IQ

Muuta

Valmistajan väri

Valkoinen

Yhteensopivuus

iPhone, Android

Myyntipakkauksen sisältö

Garmin V

ívosmart 5, lataus-/datakaapeli, käyttöohjeet

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

753759295110

Telian tuotekoodi

9118533