Huawei Watch

Huawei Watch on laadukas älykello erinomaisilla liikunta- ja hyvinvointiominaisuuksilla, sekä loistavalla akunkestolla. Huawei-älykello on viimeistelty klassisella urheilukello-designilla ja uusimmalla älykelloteknologialla. Huawei-älykellot ovat yhteensopivia Android- sekä iOS-puhelinten kanssa.

kuvitus kuva aiheesta Huawei Watch

Uusi älykello vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älykello vaihtodiilillä

Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (

Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Huawei-älykello

Elä aktiivisempaa elämää Huawei Watch kumppaninasi. Huawei Watch on laadukas älykello monipuolisilla hyvinvoinnin sekä liikunnan seuraamiseen tarkoitetuilla ominaisuuksilla.

Huawei-älykellon kilpailevista älykelloista ja älyrannekkeista erottaa erityisesti sen poikkeuksellisen pitkäkestoinen akku. Huawei Watch -älykellon innovatiivinen teknologia optimoi kellon virrankäyttöä niin, että akku kestää jatkuvalla sykkeenmittauksella parhaimmillaan jopa kaksi viikkoa. Ilman jatkuvaa sykkeenmittausta akun kesto on jopa 30 päivää. Tutustu eri malleihin!

Esimerkiksi Huawei Watch GT3 SE -älykello on paljon enemmän kuin pelkkä tyylikäs ulkokuori. Huawei Watch GT3 -urheilukello on yhteensopiva 15 eri urheilulajin kanssa, ja vedenkestävyyden ansiosta (ATM5) voit käyttää kelloa vesiurheilussa. Huawei Watch GT2 sopii hyvin myös ultralajeihin, sillä tämän Huawei-kellon akku kestää jopa 14 päivää.

Huawei Watch -älykellot ovat yhteensopiva Android- sekä iOS-puhelinten kanssa. Kun sopiva Huawei-älykello on valittu, tutustu valikoimaamme puhelimia. Löydät valikoimastamme muun muassa uusimmat iPhone-mallitXiaomi-puhelimet ja OnePlus-puhelimet, unohtamatta tietenkään Honor-puhelimia sekä eri Samsung Galaxy -malleja.

Sporttinen Huawei Watch Ultimate -urheilukello

Uusimmalla älykelloteknologilla varustettu Huawei Watch Ultimate -urheilukello on erinomainen kumppani urheilulajiin kuin urheilulajiin. Huawei Watch Ultimate tukee laajasti eri urheilulajeja, kuten esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, vuorikiipeilyä sekä monia eri sisäliikuntalajeja.

Huawei Watch GT 3 Pro  -malli on täydellinen kumppani aktiiviseen arkeen. Huawei Watch GT 3 Pro -älykello tarjoaa tarkan data-seurannan yli 100:lle eri harjoittelutilalle ja seuraavan sukupolven sykemittauksen urheilusuorituksiasi varten.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin