GarminVenu 3010-02784-01

 • Kirkas ja värikäs 1,4” näyttö, jopa 14 päivän akun kesto ja yli 30 urheilusovellusta
 • Seuraa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi, kuten energiatasoja, palautumista, treenejä, unta ja stressitasoja
 • Soita ja vastaanota puheluita sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta sekä suorita maksut helposti Garmin Payn avulla

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 1,4”

  Näytön koko

 • 14 päivää

  Akun kesto

 • Yli 30

  Urheilusovellusta

 • Garmin

  Pay

Garmin Venu 3

Tunne itsesi ja seuraa hyvinvointiasi Venu 3 -älykellon ansiosta. Saat käyttöösi laadukkaat valmentajat, jotka on suunniteltu tukemaan tavoitteitasi – kaikilla tasoilla. 1,4” näyttö on kirkas ja värikäs, minkä lisäksi kellon akun kesto on jopa 14 päivää. Garmin Venu 3 GPS-älykellossa on edistykselliset hyvinvointi- ja kuntoiluominaisuudet, jotka parantavat ymmärrystäsi kehostasi. Body Battery -energianseurannalla voit tarkkailla energiatasoasi, ja saat henkilökohtaista tietoa esimerkiksi unen, stressin ja harjoitusten perusteella.

Edistykselliset hyvinvointiominaisuudet

Henkilökohtainen univalmentaja on valmiina parantamaan unen laatuasi. Saat nähtäviisi unipisteet ja vinkkejä unen parantamiseen. Avuksi saat myös lisää tietoja, kuten sykevaihtelun tilan (annetut tiedot ovat tarkahko arvio seurattavista mittauksista). Voit lisätä vaihtelua päiviisi animoiduilla harjoituksilla ja yli 30:llä sisäisellä urheilusovelluksella. Lisäksi edistykselliset harjoitusominaisuudet ylläpitävät suorituskykyäsi.

Pyörätuolitila

Pyörätuolitila seuraa työntöjä askelten sijasta. Se sisältää mm. työntö- ja käsipyöräilysuorituksia esiladattuine harjoituksineen, animoituja voima-, kardio-, HIIT-, pilates- ja joogaharjoituksia sekä nimenomaisesti pyörätuolin käyttäjille tarkoitettuja haasteita.

Kätevät arjen toiminnot

Venu 3 -älykellossa on sisäinen kaiutin ja mikrofoni, joten kun pariliität sen älypuhelimeesi, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita helposti. Voit myös vastata tekstiviesteihin puhelimen ääniavustajan avulla. Käytettävissä on myös yhteysominaisuuksia, kuten musiikin tallennus ja Garmin Pay -lähimaksu (tuetuissa maissa ja maksuverkoissa).

Suosikkimusiikkisi aina mukana

Lataa kelloon lempimusiikkiasi, kuten soittolistoja Spotifysta, Amazon Musicista tai Deezeristä (edellyttää Premium-tilausta). Yhdistä langattomat kuulokkeet älypuhelimeen ja voit kuunnella lempimusiikkiasi ilman älypuhelinta.

Turvaa seikkailuille

Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet, kuten tapahtumantunnistus (tiettyjen ulkoilusuoritusten aikana) ja hätätoiminto, soittavat tai lähettävät reaaliaikaisen sijaintisi viestillä hätäyhteyshenkilöille, kun kello on pariliitetty älypuhelimeen. Tämä edellyttää määritystä, ja älypuhelimen on oltava sellaisella verkon kattavuusalueella, jossa datayhteys on käytettävissä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

1,4"

Näytön tyyppi

AMOLED

Resoluutio

454 x 454

Rungon materiaali

Ruostumaton teräs

Ranneke

Rannekkeen leveys ja pituus

22 mm / 135

200 mm ​

Rannekkeen materiaali

Silikoni

Akku

Akun kesto

14 päivää

Yleistä

Lähimaksuominaisuudet

Garmin Pay

Yhteydet

Bluetooth, ANT+, Wi-Fi

Muisti

8 Gt

Yhteensopivuus

iPhone, Android

Mitat

45 x 45 x 12 mm

Paino

46 g

Myyntipakkauksen sisältö

Garmin Venu 3, lataus-/datakaapeli, käyttöohjeet

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

0753759314743

Telian tuotekoodi

9116786