Suunto-älykellot

Valitse omaan tyyliisi sopiva lujatekoinen ja älykäs Suunto-urheilukello terveellisen elämäntavan ylläpitoon. Löydät valikoimastamme Suunto-kellot ammattilaistason urheiluun, urheiluharrastuksen tueksi sekä älykellot päivittäisen aktiivisuuden seurantaan.

kuvitus kuva aiheesta Suunto-älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Suunto-urheilukellot

  Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Suunto-älykellon avulla. Aktiivisuusranneke tai urheilukello on oiva apuväline hyvinvointisi seurantaan. Valikoimastamme löydät Suunto-kellot niin jokapäiväistä aktiivisuuttaan seuraaville kuin ammattiurheilijoillekin. 

  Luo henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelma, seuraa sykettäsi tai ota älykello mukaan extreme-urheilureissulle. Suunto-kellojen valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuva Suunto-älykello.  

  Suunto-kellot ovat uraauurtavia ja innovatiivisia urheilukelloja. Suunto-urheilukelloja käyttävät niin ammattilaiset kuin harrastajatkin, eikä ihme. Vertaistaan hakeva akun kesto, tarkka GPS ja koetteleviakin olosuhteita kestämään suunniteltu design puhuvat puolestaan.

  Suunto-älykellon lisätarvikkeet

  Täydennä Suunto-kokemuksesi, ja nappaa uuden Suunto-älykellosi kylkeen sopivat lisävarusteet. Ota Suunto-sykemittaristasi kaikki irti hankkimalla myös Suunto Smart Sensor -sykeanturi. Sykeanturi, yhdessä yhteensopivan Suunto-sykemittarin / -älykellon kanssa, mittaa sykkeesi tarkasti urheilulajista riippumatta. Sykeanturi on pienikokoinen ja hyvin istuva.

  Löydät lisävarustevalikoimastamme Suunto-älykellon kumppaniksi myös erilaiset vaihtorannekkeet sekä latauskaapelit Suunto-kelloille.

  Suunto-kellot moneen makuun

  Suunto-kellot on varustettu mitä moninaisemmilla ominaisuuksilla. Minkälaiseen käyttöön sinä tarvitset älykelloa? Onko kello tulossa päivittäisen aktiivisuutesi seuraamiseen? Vai onko kellon tarkoitus olla kumppanisi valmistautuessasi fysiikkaasi koettelevaan urheilukisaan? Tutustu Suunto-kellojen valikoimaan, ja valitse parhaiten omat tarpeesi täyttävä älykello.

  Elä terveellisemmin, voi paremmin. Suunto 3 Fitness on lujatekoinen ja älykäs Suunto-urheilukello terveellisen elämäntavan jokapäiväiseen ylläpitoon. Käytä esimerkiksi mukautuvaa harjoittelunohjausta, ja anna Suunto 3 -kellon luoda sinulle tavoitteisiisi sopivaksi muovattu harjoittelusuunnitelma.

  Vankka Suunto 9 sekä Suunto 9 Baro ovat oivia kumppaneita pitkään, rankkaan harjoitteluun ja kilpailuun sekä extreme-seikkailuihin. Suunto 9 on virtaviivainen GPS-urheilukello, jonka akku kestää pitkään. Suunto 5 on niin ikään kestävä treenikumppani, jonka kestävyys on testattu ankarissa olosuhteissa.

  Suunto 7 erottuu edukseen, sillä tämä Suunto-älykello pitää sisällään yli 70 valmiiksi määriteltyä lajia, ilmaiset offline-kartat sekä yksityiskohtaisetn terveyden seurannan.

  Kun uusi Suunto-älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme älypuhelimia. Ajan tasalla oleva puhelin on oiva kumppani älykellolle. Löydät valikoimastamme esimerkiksi OnePlus-puhelimet, Motorola-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä kaikki kuumimmat iPhone-puhelimet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin