Suunto-älykellot

Valitse omaan tyyliisi sopiva lujatekoinen ja älykäs Suunto-urheilukello terveellisen elämäntavan ylläpitoon. Löydät valikoimastamme Suunto-kellot ammattilaistason urheiluun, urheiluharrastuksen tueksi sekä älykellot päivittäisen aktiivisuuden seurantaan.

kuvitus kuva aiheesta Suunto-älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Suunto-urheilukellot

  Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Suunto-älykellon avulla. Aktiivisuusranneke tai urheilukello on oiva apuväline hyvinvointisi seurantaan. Valikoimastamme löydät Suunto-kellot niin jokapäiväistä aktiivisuuttaan seuraaville kuin ammattiurheilijoillekin. 

  Luo henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelma, seuraa sykettäsi tai ota älykello mukaan extreme-urheilureissulle. Suunto-kellojen valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuva Suunto-älykello.  

  Suunto-kellot ovat uraauurtavia ja innovatiivisia urheilukelloja. Suunto-urheilukelloja käyttävät niin ammattilaiset kuin harrastajatkin, eikä ihme. Vertaistaan hakeva akunkesto, tarkka GPS ja koetteleviakin olosuhteita kestämään suunniteltu design puhuvat puolestaan.

  Suunto-älykellon lisätarvikkeet

  Täydennä Suunto-kokemuksesi, ja nappaa uuden Suunto-älykellosi kylkeen sopivat lisävarusteet. Ota Suunto-sykemittaristasi kaikki irti hankkimalla myös Suunto Smart Sensor -sykeanturi. Sykeanturi, yhdessä yhteensopivan Suunto-sykemittarin / -älykellon kanssa, mittaa sykkeesi tarkasti urheilulajista riippumatta. Sykeanturi on pienikokoinen ja hyvin istuva.

  Löydät lisävarustevalikoimastamme Suunto-älykellon kumppaniksi myös erilaiset vaihtorannekkeet sekä latauskaapelit Suunto-kelloille.

  Suunto-kellot moneen makuun

  Suunto-kellot on varustettu mitä moninaisemmilla ominaisuuksilla. Minkälaiseen käyttöön sinä tarvitset älykelloa? Onko kello tulossa päivittäisen aktiivisuutesi seuraamiseen? Vai onko kellon tarkoitus olla kumppanisi valmistautuessasi fysiikkaasi koettelevaan urheilukisaan? Tutustu Suunto-kellojen valikoimaan, ja valitse parhaiten omat tarpeesi täyttävä älykello.

  Elä terveellisemmin, voi paremmin. Suunto 3 Fitness on lujatekoinen ja älykäs Suunto-urheilukello terveellisen elämäntavan jokapäiväiseen ylläpitoon. Käytä esimerkiksi mukautuvaa harjoittelunohjausta, ja anna Suunto 3 -kellon luoda sinulle tavoitteisiisi sopivaksi muovattu harjoittelusuunnitelma.

  Vankka Suunto 9 sekä Suunto 9 Baro ovat oivia kumppaneita pitkään, rankkaan harjoitteluun ja kilpailuun sekä extreme-seikkailuihin. Suunto 9 on virtaviivainen GPS-urheilukello, jonka akku kestää pitkään. Suunto 5 on niin ikään kestävä treenikumppani, jonka kestävyys on testattu ankarissa olosuhteissa.

  Suunto 7 erottuu edukseen, sillä tämä Suunto-älykello pitää sisällään yli 70 valmiiksi määriteltyä lajia, ilmaiset offline-kartat sekä yksityiskohtaisetn terveyden seurannan.

  Kun uusi Suunto-älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme älypuhelimia. Ajan tasalla oleva puhelin on oiva kumppani älykellolle. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Huawei-puhelimetNokia -puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä kaikki kuumimmat iPhone-puhelimet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme