Garmin-älykellot

Nosta treenisi uudelle tasolle Garmin-älykellolla. Sykemittaus, GPS sekä monet muut edistykselliset treeni- ja suoritusominaisuudet tuovat treeniisi uusia ulottuvuuksia. Sporttinen muotoilu ja miellyttävä käytettävyys tekevät Garmin-kellon kellosta erinomaisen lisän ranteeseesi. Valikoimastamme älykelloja löydät Garmin-aktiivisuusrannekkeet sekä Garmin-urheilukellot. Tutustu valikoimaan ja valitse omasi!

kuvitus kuva aiheesta Garmin-älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Garmin-älykellot

  Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Garmin-älykellon avulla. Valikoimastamme löydät Garmin-urheilukellot niin jokapäiväistä hyvinvointiaan seuraaville kuin himotreenaajillekin.

  Garmin Venu tukee treeniäsi. Kyseinen Garmin-älykello tarjoaa kattavan valikoiman animoituja harjoituksia eri urheilulajeista. Gamin Venussa on myös yksi laajimmista saatavilla olevista valikoimasta erilaisia hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia.

  Garmin Fenix 6X Pro on urheilukello, joka kulkee seikkaluista ja treenistä toiseen mukanasi. Parannettu sykeanturi, monipuoliset lajiominaisuudet sekä yksityiskohtaiset suoritustiedot ovat vain muutamia tämän Garmin-kellon huippuominaisuuksista.

  Garmin Fenix 7 -sarja tarjoilee GPS-monilajikellovalikoiman huippuluokan harjoitusominaisuuksilla, urheilusovelluksilla ja jatkuvalla hyvinvoinnin ja terveyden seurannalla. Valikoimasta löydät muun muassa aurinkolatausta tukevat Garmin Fenix 7S Solar, Fenix 7S Pro Solar ja Fenix 7X Solar -älykellot, sekä suorituskykyä tyylikkäässä muodossa tarjoilevat Garmin Fenix 7S ja Fenix 7 -älykellot. Tutustu koko Garmin-älykellojen valikoimaan ja valitse parhaiten omiin tarpeisiisi sekä tyylisi sopiva Garmin-kello! Löydät meiltä myös lukuisat muiden valmistajien älykellot.

  Garmin-aktiivisuusrannekkeet

  Viimeistele tyylisi ja pidä huolta terveydestäsi Gamin-aktiivisuusrannekkeella. Garmin Vivosmart 4 on ulkonäöltään huoliteltu ja ominaisuuksiltaan älykäs aktiivisuusranneke terveellisen elämäntavan jokapäiväiseen ylläpitoon. Jopa 7 päivän akun kesto mahdollistaa hyvinvoinnin tarkkailun vaikka vuorokauden ympäri.

  Kun uusi älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme puhelimia. Löydät valikoimastamme puhelimet kuten viimeisimmät Apple-puhelimetOnePlus-puhelimet, Honor-puhelimet sekä Samsung Galaxy -puhelimet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin