Garmin-älykellot

Garmin-älykellot ovat luotu kestämään. Niiden akunkesto, toimiva suunnittelu ja ominaisuudet auttavat sinua parantamaan harjoitteluasi, terveyttäsi ja elämääsi kokonaisuutena. Sykemittaus, GPS sekä monet muut edistykselliset treeni- ja suoritusominaisuudet tuovat treeniisi uusia ulottuvuuksia. Sporttinen muotoilu ja miellyttävä käytettävyys tekevät Garmin-kellosta erinomaisen lisän ranteeseesi. Valikoimastamme löydät Garmin-aktiivisuusrannekkeet sekä Garmin-urheilukellot. Tutustu ja valitse omasi!

kuvitus kuva aiheesta Garmin-älykellot

40 tuotetta

search
Näytetään 40/40

Garmin-älykellot Telialta

Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Garmin-älykellon avulla. Valikoimastamme löydät Garmin-urheilukellot niin jokapäiväistä hyvinvointiaan seuraaville kuin himotreenaajillekin.

Tunne itsesi aidosti Venu 3 -älykellon ansiosta. Laadukas valmentaja ranteessa on suunniteltu tukemaan tavoitteitasi. Saat jopa 14 päivän akunkeston, ja tässä GPS-älykellossa on edistykselliset hyvinvointi- ja kuntoiluluominaisuudet nimenomaan parantamaan ymmärrystäsi kehostasi. Pariliitettynä älypuhelimeesi voit lisäksi soittaa ja vastaanottaa puheluita helposti suoraan kellolla.

Garmin epix Pro (Gen 2) on urheilullinen älykello huippulaatua kaipaaville. Se sisältää älykkäät toiminnot urheiluun ja hyvinvoinnin seuraamiseen. Siinä on erillinen LED-taskulamppu, joka on loistava apuri esimerkiksi patikoijille ja telttaretkille. Värikäs AMOLED-näyttö tarjoaa selkeän näkymän harjoituksista, hyvinvointitiedoista, ja älypuhelinilmoituksista.

Garmin Fenix 7 -sarja tarjoilee GPS-monilajikellovalikoiman huippuluokan harjoitusominaisuuksilla, urheilusovelluksilla ja jatkuvalla hyvinvoinnin ja terveyden seurannalla. Valikoimasta löydät muun muassa kestävällä Power Glass -aurinkolatauslasilla varustettujen Garmin Fenix 7X Pro Solar -GPS-monilajiälykello, jonka akku kestää jopa 37 päivää älykellotilassa.

Garmin-aktiivisuusrannekkeet

Viimeistele tyylisi ja pidä huolta terveydestäsi Gamin-aktiivisuusrannekkeella. Garmin Vivosmart 5 on ulkonäöltään huoliteltu ja ominaisuuksiltaan älykäs aktiivisuusranneke terveellisen elämäntavan jokapäiväiseen ylläpitoon. Jopa 7 päivän akun kesto mahdollistaa hyvinvoinnin tarkkailun vaikka vuorokauden ympäri.

Kun uusi älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme puhelimia. Löydät valikoimastamme puhelimet kuten viimeisimmät Apple-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet, OnePlus-puhelimet, Honor-puhelimet sekä Motorola-puhelimet.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin