Microsoft Azure

Varmista liiketoimintasi joustavuus kaikissa tilanteissa.

Tehosta liiketoimintaasi Azurella

Microsoft Azure on globaali pilvipalvelualusta, joka tarjoaa yrityksellesi runsaasti ominaisuuksia tietoturvallisten ja modernien digitaalisten palveluiden rakentamiseen. Se skaalautuu liiketoimintasi ehdoilla ja antaa sinulle tilaa keskittyä tuottavampiin asioihin. Azure sopii kaiken kokoisille yrityksille ja moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten sovelluskehitykseen, analytiikkaan, tekoäly- ja koneoppimisratkaisuihin.

Azure on looginen valinta yrityksille ja organisaatioille, jotka käyttävät jo Microsoftin tuotteita ja ratkaisuja kuten SQL Serveriä, Office-, O365- ja M365-ratkaisuja sekä Windows Serveriä. Etenkin suuremmissa organisaatioissa hybridiarkkitehtuuri on käytännössä usein soveltuvin malli ja siihen tuomme mielellämme vahvan teknologia- ja palveluosaamisemme. 

Autamme yritystäsi luomaan kestävän ja kustannustehokkaan infrastruktuurin alusta alkaen tai uudistamalla olemassa olevia ratkaisuja. Microsoft-sertifioidut asiantuntijamme ja pilviosaajamme ovat apunasi.

Hyötysi

Skaalautuu tarpeisiisi

Microsoft Azure tuo joustavuutta liiketoimintaan ja skaalautuu yrityksesi tarpeisiin.

Säästä kustannuksissa

Optimoi resurssien käyttö ja maksa vain siitä kapasiteetista mitä käytät.

Helppo integroitavuus

Azure integroituu saumattomasti muiden Microsoftin tuotteiden ja palveluiden kanssa.

Liiketoimintasi kehityksen tukena

Löydä yrityksellesi parhaat tavat hyödyntää Azurea. Inspriroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Päätöksenteon tukena

Azure tarjoaa edistyksellisiä analytiikkaratkaisuja, joiden avulla voit tehdä parempia päätöksiä ja suunnitella strategisempaa liiketoimintaa. Voit analysoida valtavia määriä dataa, tunnistaa liiketoiminnan trendejä sekä luoda ennustemalleja Azuren työkalujen avulla.

Parempaa tuottavuutta

Microsoft Azure vauhdittaa yrityksesi tuottavuutta tarjoamalla skaalautuvuutta, joustavuutta, tietoturvaa sekä työkaluja datan hallintaan ja käsittelyyn. Lisäksi se vauhdittaa kehitystyöhön käytettävää aikaa. Nämä ovat keskeisiä tekijöitä menestyvässä liiketoiminnassa.

Kehitystyön tukena

Azure tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja työkaluja kehitystyön tueksi. Azuresta löytyy valmiina esimerkiksi tekoälyä ja data-analytiikkaa tarjoavia kyvykkyyksiä. Voit kehittää ja ottaa käyttöön uusia sovelluksia nopeasti.

Näin tuemme yritystäsi Azure-matkalla

Autamme yritystäsi ottamaan Microsoft Azuren haltuun.

1. Nykytilan kartoitus – Cloud Health Check

Ennen ympäristön tehostamista ja kehittämistä on ymmärrettävä nykytilanne ja olennaiset kehityskohteet. Tarjoamme Azuren hyödyntämisen tueksi Cloud Health Check -palvelua, joka auttaa tunnistamaan ympäristösi kehityskohteet. Cloud Health Check toimii myös hyvänä tarkistuspisteenä Azuren tuotannollisemmalle käyttöönotolle, kun haluat siirtyä laajemmin julkiseen pilveen tai hyödyntää hybridiympäristöä.

2. Pilviperusta – Cloud Foundation

Suosittelemme jokaiseen pilvituotantoympäristöön hyvin suunniteltua pilvipalvelualustaa, jonka suunnittelu ja toteutus tehdään meidän Cloud Foundation -palvelumme yhteydessä. Pilviympäristön suunnittelun ja yhteisten läpikäyntien pohjalta tehtävä pilvipalvelualusta tehdään koodipohjaisena (Infra as Code, IaC), jotta mahdollistetaan sujuva ja tehokas toiminta asiakkaan, sovelluskehitystoimittajien ja pilvipalveluntarjoajan kesken. Pilvessä kehitys ei lopu perustan tekoon vaan siitä varsinainen DevOps-kehittäminen vasta alkaa.

3. Jatkuvat pilvipalvelut – Managed Cloud

Pilviperustan tuloksena syntyy siis palvelualusta, Landing Zone, jonka päälle tuodaan hallitusti liiketoimintatyökuormia. Näitä voivat olla esimerkiksi virtuaalikoneet, konttipalvelut, tietokannat tai Azure Virtual Desktop sovellusten toimitukseen.

Voimme valvoa ympäristöä, hoitaa vikatilanteet, tuottaa raportointia ympäristösi tilasta tai auttaa ympäristön kokonaisvaltaisessa hallinnassa. Managed Cloud -palvelumme tarjoaa eväät pilven kustannustehokkuuden, muutoshallinnan, jatkuvuuden, tietoturvan ja ketteryyden varmistamiseksi.