Amazon Web Services

Löydä skaalautuvan ja joustavan AWS-pilvipalvelun parhaimmat puolet asiantuntijoidemme avulla.

Vie pilviympäristösi ketteryys uudelle tasolle

Amazon Web Services (AWS) -pilvipalvelu tarjoaa ketteryyttä ja skaalautuvuutta yrityksesi palveluiden kehittämiseen ja hallinnointiin. Alustalta löytyy kattava määrä erilaisia palveluita niin datan käsittelyyn ja säilyttämiseen, tietoturvaan, laskentaan, tekoälyyn, koneoppimiseen ja analytiikkaan. Sen työkalut soveltuvat esimerkiksi sovelluskehitykseen sekä liiketoimintakriittisten IT-palveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen. AWS:n vahvuus on etenkin sovellusvetoisissa organisaatioissa, sovellusympäristön hyvässä skaalautumisessa, joustavuudessa ja niihin liittyvissä monipuolisissa palveluissa.

Asiantuntijamme auttavat yrityksesi IT-infrastruktuurin laajentamisessa AWS-palveluun. Kokonaisuus räätälöidään aina niin, että yrityksesi IT-ympäristö on mahdollisimman skaalautuva, tietoturvallinen, toimintavarma ja kustannustehokas.

Hyötysi

Joustava ja skaalautuva

AWS-pilviympäristö mukautuu yrityksesi tarpeisiin.

Asiantuntijat apunasi

AWS-sertifioidut asiantuntijamme ovat apunasi pilvialustojen rakentamisesta.

Säästä kustannuksissa

AWS-pilvipalvelun avulla vältät suuret investoinnit infrastruktuuriin ja laitteistoon.

Innovaatioita ja tehokkuutta pilvessä

AWS-pilvipalvelu tarjoaa valtavan määrän tehokkaita työkaluja eri tarpeisiin. Inspriroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Kehitystyön tukena

Amazon Web Services -pilvipalvelu tarjoaa laajan valikoiman työkaluja kehitystyön tueksi. Alustalta löytyy niin tekoälyyn, koneoppimiseen, laskentaan kuin tietokantoihin liittyviä palveluita sekä paljon muuta. Lanseeraa uudet tuotteet ja palvelut markkinoille nopeammin, skaalaa resursseja tarpeesi mukaan ja tehosta liiketoimintaasi.

Tiedonkäsittelyn tukena

Sujuvoita tiedonkäsittelyä. AWS tarjoaa monipuolisia palveluita ja työkaluja, jotka tukevat suurten tietomäärien analysointia, tallentamista, prosessointia ja turvallista käsittelyä. Voit helposti hallita ja jakaa tiedostoja eri sidosryhmien sekä tiimien kesken.

Päätöksenteon tukena

AWS tarjoaa useita palveluita ja työkaluja, jotka auttavat käsittelemään ja hallinnoimaan tietoa. Voit tallentaa ja analysoida dataa eri lähteistä, ennustaa trendejä ja saada arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi.

Näin tuemme yritystäsi AWS-matkalla

Autamme yritystäsi ottamaan Amazon Web Services -palvelun haltuun.

1. Nykytilan kartoitus

Ennen ympäristön tehostamista ja kehittämistä on ymmärrettävä nykytilanne ja olennaiset kehityskohteet. Tarjoamme AWS:n hyödyntämisen tueksi yrityksellesi Cloud Health Check -palvelua, joka auttaa tunnistamaan ympäristösi kehityskohteet. Cloud Health Check toimii myös lähtökohtana AWS-käyttöönotolle, kun haluat siirtyä julkiseen pilveen tai hyödyntää hybridiympäristöä.

2. Apuna käyttöönotossa

Tarjoamme AWS-palvelun käyttöönottamiseen tiekartan, joka lähtee liikkelle tilannekuvasta ja ratkaisumallien tuottamisesta, jatkuu luoden jatkuvien palveluiden toimintaa tukevat käytännöt sekä lopulta tuo tehokkaat jatkuvat palvelut ympäristöön. Tutustu pilviasiantuntijapalveluihin

3. Jatkuvuuden ja hallinnan varmistaminen

Tuemme monipuolisesti pilviympäristösi hallinnassa ja jatkuvuuden varmistamisessa. Voimme valvoa ympäristöäsi, hoitaa vikatilanteet, tuottaa raportointia ympäristösi tilasta tai auttaa ympäristösi kokonaisvaltaisessa hallinnassa. Managed Cloud -palvelumme tarjoaa eväät pilven kustannustehokkuuden, muutoshallinnan, jatkuvuuden, tietoturvan ja ketteryyden varmistamiseksi. 

4. Uudet ominaisuudet aina käytössä

AWS julkaisee aika ajoin uusia ominaisuuksia, jotka auttavat hyödyntämään alustaa entistäkin paremmin. Pyrimme jatkuvaan vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa ja kehittämään yhdessä kiinnostavia uusia palveluita.