Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tiedot kätevästi yhteen ja apua arkeen

Liitä yhteistyökumppanisi vaivatta osaksi yrityksesi arkea.

Kaikki kumppanisi yhden yhteyden päässä

Erilaisuus on rikkaus, mutta tietojärjestelmien suhteen myös haaste. Siksi keskitetty tiedonvälitys- ja muunnospalvelumme kattaa kaiken tarvittavan sanomaliikenteen valvonnasta alkaen. Varmistamme, että sovitte jatkossakin toisillenne. Telia Liiketoimintatietojen välityspalvelu on suunniteltu yrityksesi ja yhteistyökumppaneiden välisiin bisneksiin.

Liiketoimintatietojen välityksen hyödyt sinulle


Palvelumme sinulle

EDI/OVT- osaamista kahdenväliseen kauppaan

Tiedät varmaan, miltä tuntuu koittaa keskustella jonkun kanssa, kun toinen ei vain suostu ymmärtämään? Kuvittele tämä kahden ison yrityksen välisessä tiedonsiirrossa, jossa parin tai useamman järjestelmän pitäisi tulla juttuun keskenään. Telia EDI/OVT-tilaus-toimitusketjun sanomavälityspalvelu hoitaa tulkkauksen puolestasi. Sinun ja kauppakumppanisi taustajärjestelmät alkavat avullamme puhaltaa yhteen hiileen sekä Suomen sisäisessä että kansainvälisessä toiminnassa. Yrityksesi ei tarvitse hankkia omaa osaamista, sillä meillä on vuosien mittava kokemus sanomavälityksestä. Telia EDI/OVT -välityspalvelun valitsemalla saat kytkennät, testaukset ja ylläpidon samassa paketissa.

Sanomavälitystä energiaseurantaan

Energia-alalla yritysten on välitettävä toisilleen jo ihan lain puitteissa tietoa vaikkapa sähkömittauksista ja muutoista. Telia EDIEL-sanomanvälityspalvelu kiinteistöyhtiöille ja kiinteistöpalveluille laittaa mutkia suoriksi. Sen avulla seuraat kiinteistöjen energiankulutusta vuorokausittain automaattisesti. EDIEL-palvelun roolina sanomavälityksessä on tietää, keneltä sanomat tulevat ja mistä vastaanottaja löytyy, jotta sanomat siirtyvät oikeaan osoitteeseen oikeaan aikaan.