Google Cloud

Integroituva Google-alusta liiketoimintasi rakentamiseen ja skaalaamiseen.

Moderni pilvi-infrastruktuuri Google Cloudilla

Googlen julkipilven palvelu Google Cloud tarjoaa yrityksellesi työkalut uusien innovaatioiden kehittämiseen ja älykkäiden teknologiaratkaisuiden hyödyntämiseen. Alustalta löytyvät palvelut niin sovelluskehitykseen, koneoppimiseen, laskentaan sekä big datan ja data-analytiikan edelleen kehittämiseen. Google on omimmillaan datavetoisiin ratkaisuihin panostavilla organisaatioilla.

Palvelu sopii monenlaisiin tarpeisiin ja eri pilviympäristöihin, kuten monipilviympäristöihin, jonka myötä yrityksesi nykyisiä palveluita on mahdollista integroida Googlen alustalle. Google Cloud -palvelun etuja ovat sen globaali saatavuus, turvallisuus ja skaalautuvuus, jotka mahdollistavat liiketoimintasi paremman ja tietoturvallisemman kehittämisen. Asiantuntijamme ovat apunasi Google Cloud -palvelun käyttöönottamisessa.

Hyötysi

Säästä kustannuksissa

Säilytä yrityksesi liiketoimintakriittinen data pilvessä. Näin säästät laiteinvestoinneissa ja ylläpitokustannuksissa.

Innovaatiot käyttöön

Kehitä uusia sovelluksia ja ota uudet tuotteet ja palvelut käyttöön nopeasti.

Data Suomessa

Säilytä yrityksesi data turvallisesti Suomessa, Googlen datakeskuksessa Haminassa.

Ketterä ja moderni pilviympäristö

Google Cloudin tuella luot tulevaisuudenkestävän ympäristön yrityksesi kasvulle. Inspiroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Kehitystyön tukena

Google Cloud tarjoaa monipuoliset työkalut kehitystyön tueksi. Voit esimerkiksi luoda sovelluksia yrityksesi loppukäyttäjille sekä tuoda myyntiin uusia palveluita nopeallakin aikataululla. Työkalut, kuten koneoppimispalvelut ja analytiikkaohjelmat mahdollistavat sen, että datan pohjalta syntyy parempia ideoita ja innovaatioita.

Päätöksenteon tukena

Hallinnoi, visualisoi ja prosessoi yrityksesi dataa saumattomasti. Luo reaaliaikaisia raportteja ja muodosta selkeitä ennusteita liiketoimintasi kustannuksista. Palvelun kattavat analytiikkaohjelmat mahdollistavat sen, että datan pohjalta yrityksessäsi voidaan tehdä parempia päätöksiä.

Kustannukset hallintaan

Palvelu sisältää työkaluja yrityksesi kustannusten hallintaan. Saat paremman ymmärryksen siitä, miten yrityksesi kustannukset vaihtelevat erilaisten muuttujien mukaan. Google Cloud skaalautuu käytön mukaan, joten maksat vain siitä kapasiteetista, mitä mitä tarvitset.