Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tiesithän, että voit tehdä muutokset liittymiisi ja hakea lisää maksuaikaa helposti Yritysportaalissa. Lue lisää

Ota portaali haltuun

Saisiko olla napakka ja konkreettinen perehdytys Yritysportaaliin ja Datainfo-portaaliin, webinaaritallenteen muodossa tarjoiltuna?

Yritysportaali tutuksi

Telia Yritysportaali tutuksi -webinaareissa saat käytännön neuvoja siihen, miten saat portaalista kaiken mahdollisen hyödyn irti. Valmentajana webinaareissa toimii Yritysportaalin asiantuntija Petri Leppänen.

Mikä se Yritysportaalis sitten on? Siellä saat kokonaisnäkymän palveluihisi ajasta ja paikasta riippumatta ja voit hallinnoida näppärästi yrityksesi palveluita, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Maksuttomassa portaalissa voit tilata mm. uusia liittymiä ja laitteita, muokata palveluita, selata laskuja ja raportteja sekä kysyä neuvoja vaikkapa chatin kautta. Et siis ole riippuvainen asiakaspalvelun aukioloajoista, vaan voit olla tilanteen herra minä vuorokauden aikana tahansa. Lue lisää Yritysportaalista >

Katso alta webinaaritallenne yrityksesi kokoluokan mukaan ja ota Yritysportaali haltuun!

Yritysportaalin uusimmat vinkit
Yritysportaalin kehityspäällikön vinkit
Vinkit suurelle organisaatiolle
Vinkit pienelle yritykselle

Datainfo-portaali tutuksi

Telia Datainfo -portaali tutuksi -webinaareissa saat käytännön neuvoja siihen, miten saat portaalista kaiken mahdollisen hyödyn irti. Valmentajana webinaareissa toimii Datainfo-portaalin asiantuntija Markus Hotti.

Oletko vielä ehtinyt tutustua Telia Datainfo-portaaliin? Datainfo-portaali on paljon muutakin kuin verkkokauppa. Portaalissa hoidat hankinnat, hallinnan sekä huollot – kaikki yhdessä paikassa.

Organisaation tilausoikeuksia voidaan määrittää jopa loppukäyttäjätasolle. Portaalissamme on yli 10 000 tuotetta, joten valinnanvaraa riittää. Portaali on myös mahdollista integroida suoraan yrityksen hankintajärjestelmään. Lue lisää Datainfo-portaalista >

Vinkit yrityksesi työntekijöille

Katso lisää webinaareja

Löydät kaikki webinaaritallenteet Webinaarit ja tapahtumat -sivultamme.