Apple-tietokoneet

Suurimmatkin ideat ovat vain ideoita ilman oikeita työkaluja niiden toteuttamiseksi. Apple-kannettavien linjakkaan ohut ulkomuoto kätkee sisäänsä salamannopean käyttöliittymän, reilusti käyttömuistia sekä lyömättömän miellyttävän käytettävyyden. Tutustu kaikkiin Apple-tietokoneisiin ja valitse omasi!

kuvitus kuva aiheesta Apple-tietokoneet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Laajakaista-etu

  Nopea netti kotiin

  Nappaa nyt luotettava ja nopea laajakaista etuhintaan!

  Tarkista saatavuus
  Nain tilaat sopivan netin kuva 3
  Tietokoneen tietoturva
  Turvapaketti

  Tietokoneen tietoturva

  Kodin tietokoneet on hyvä suojata viruksilta ja muilta vakoiluohjelmilta. Suojaa nettiyhteytesi ja vaikka kaikki kodin laitteet Turvapaketilla. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

  Apple-kannettavat

  Tutustu valikoimaamme Apple-läppäreitä, ja valitse parhaiten omiin tarpeisiisi soveltuva Apple MacBook. Löydät verkkokaupastamme Apple-kannettavat sarjoista kuten MacBook Air sekä MacBook Pro.

  Apple-kannettavien monipuolisuuden ansiosta voit tehdä lähes tulkoon mitä tahansa töitä leffan editoinnista suurten tekstitiedostojen pyörittämiseen vaivattomasti niin kotitoimistolla kuin tien päälläkin. Pitkäkestoinen akku takaa, että hommat eivät jää kesken kannettavan hyytyessä.

  Apple-läppäri on luottokumppani opiskeluun niin lukiolaiselle kuin korkeakouluopiskelijallekin. Useat valikoimamme Apple-kannettavat on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/DigabiOS) kanssa.

  Löydät valikoimastamme Apple-läppärit eri kokoisilla näytöillä aina 12 tuumasta hieman yli 15 tuuman näyttöön. Applen oma mac-käyttöjärjestelmä tarjoilee lyömätöntä tietokoneen käyttömukavuutta.

  Huolehdi Apple-tietokoneesi tietoturvasta. Suojaudu viruksilta Turvapaketilla ja turvaa yksityisyytesi Freedome VPN:llä. Voit surffailla netissä huoletta, kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla.

  Mikäli kotisi yhteydet kaipaavat päivitystä, tilaa kotiisi nopea laajakaista tai nappaa kätevä mobiililaajakaista vaikkapa mökille mukaan tai esimerkiksi tabletin netiksi. Tutustu myös uuteen 5G-laajakaistaan.

  Apple-tietokone kaikilla lisukkeilla

  Ota uudesta Apple-tietokoneestasi kaikki irti, ja hanki MacBookin tai Apple-pöytäkoneen kylkeen kattavat tietokoneen lisävarusteet. Löydät valikoimastamme muutkin suositut Apple-laitteet, kuten Apple-kuulokkeet, esimerkiksi langattomat Apple AirPods sekä Apple AirPods Pro -kuulokkeet. Tutustu myös valikoimaamme muiden merkkien kuulokkeita, ja valitse vaikkapa taustahälyä poissulkevat vastamelukuulokkeet.

  Laadukas ulkoinen näyttö on pöytäkoneen tärkeimpiä lisukkeita, minkä lisäksi se täydentää hyvin myös kannettavaa tietokonetta. Valitse Apple-tietokoneen kylkeen lisäksi samanmerkkiset Apple-hiiri sekä Apple-näppäimistö. Valikoimastamme löydät myös latauskaapelit, virtalähteet sekä adapterit Apple-läppärillesi. Muista myös suojata uusi kannettavasi pieniltä kolhuilta sekä likaantumiselta tietokonelaukulla.

  Apple-tietokoneiden lisäksi löydät valikoimastamme myös kaikki muut Apple-herkut. Tutustu eri iPhone-malleihinApple Watch -kelloihin sekä iPad-tabletteihin. Onko viimeisin uusi iPhone jo tuttu? Löydät meiltä uuden iPhone SE (2. sukupolvi) -mallin kolmessa eri muistikoossa. Voisiko iPhone SE olla uusi suosikkisi? Löydät valikoimastamme myös iPhone 11, iPhone 11 Pro sekä iPhone 11 Pro Max -mallit. 

  Hyvinvoinnin seurantaan Apple Watch 7, uusin Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra sekä Apple Watch SE ovat lyömättömiä kumppaneita. Tutustu ja löydä uusi omppusuosikkisi!

  Tutustu myös vuoden 2022 uusimpiin iPhone 14 -malleihin, jotka julkaistiin 7.9. pidetyssä Apple Eventissä. Löydät valikoimastamme kaikki neljä uutta mallia: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Kotiisi saat luotua uskomattoman äänentoistojärjestelmän Apple Homepodin avulla.

  Tutustu loppuvuoden kampanjoihimme. Marraskuu tuo mukanaan paitsi Singles' Day -ostospäivän, myös parhaat Black Week -tarjoukset, eli Black Friday sekä Cyber Monday -tarjoukset.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin