Suojakuoret ja suojalasit

Suojakuori ja suojalasi tuovat turvaa vahingon varalle. Suojakuorella suojaat puhelintasi kolhuilta ja iskuilta. Suojalasilla, panssarilasilla tai suojakalvolla estät puhelimen näytön naarmuuntumisen taskussa tai käsilaukussa. Valikoimastamme löydät niin yksinkertaiset suojakuoret, nahkaiset suojakotelot ja lompakkokotelot kuin näyttävästi kuvioidut iDeal of Swedenin kotelot. Löydät omalle puhelimellesi sopivat suojatuotteet helpoiten pikavalinta-linkkien kautta tai käyttämällä Rajaa tai hae -toimintoa.

kuvitus kuva aiheesta Suojakuoret ja suojalasit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Pidä puhelimesi turvassa

  Suojakuorilla ja -laseilla pelastat puhelimesi kolhuilta ja naarmuilta sekä teet kännykästäsi persoonallisen näköisen. Verkkokaupastamme löydät itsellesi myös uuden suosikkipuhelimen, olipa valintasi sitten iPhone, Samsung Galaxy -puhelin, Honor-puhelin, Xiaomi-puhelin, Motorola-puhelin tai OnePlus-puhelin.

  Uuden puhelimen kaverina kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä täydellisen liittymän. Näppärä prepaid puolestaan tarjoaa aivan omanlaistaan vapautta. Katso myös liittymät lapsille. Luotettava kiinteä laajakaista puolestaan tarjoaa hyvät yhteydet kotiisi.

  Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, jolloin netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin