Samsung suojakuoret ja suojalasit

Suojaa Samsung-puhelimesi iskuilta tehokkaalla suojakuorella tai -kotelolla. Kestävällä ja laadukkaalla suojalasilla estät näytön naarmuuntumisen ja rikkoutumisen. Tutustu Samsung-kuorien valikoimaan ja valitse puhelimellesi sopiva suojakuori ja suojalasi!

kuvitus kuva aiheesta Samsung suojakuoret ja suojalasit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Suojaa Samsung-puhelimesi tyylikkäästi Samsungin suojakuorilla

  Suojaa Samsung-puhelimesi näyttö ja runko tehokkaasti ja varmasti kestävällä suojakuorella ja suojalasilla. Laadukkaasti valmistetut suojakuoret ja suojalasit Samsung-puhelimille tarjoavat tehokasta suojaa ja pitävät puhelimen priimakunnossa. Löydät valikoimastamme Samsung-suojakuoret ja -lasit eri Samsung-puhelinmalleille. Lisäksi valikoima kattaa Samsung-suojakuoret eri väreissä ja tyyleissä.

  Suojalasi- ja suojakuori on olennainen lisävaruste Samsung-puhelimelle, mikäli haluat suojata puhelimen päivittäisen käytön aiheuttamilta iskuilta ja naarmuilta. Samsungin suojalasit ja -suojakuoret on valmistettu kestävästä materiaalista, joten ne tarjoavat tehokkaan suojan kaikenlaisia iskuja vastaan. Tutustu myös valikoimamme muihin lisävarusteisiin, kuten latureihin ja kaapeleihin.

  Löydät meiltä myös muut Samsung-tuotteet. Katso esimerkiksi Samsung Galaxy -puhelimet, Samsung Galaxy Watch -älykellot, Samsung-kuulokkeet ja Samsung Galaxy Tab -tabletit.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin