Galaxy Z Fold6 ja Z Flip6 ovat täällä

Uudet Samsung Galaxy Z Fold6 ja Z Flip6 -puhelimet ovat täällä! Ennakkotilaa nyt ja saat Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeet ja suojakuoren kaupan päälle!

Kaupan päälle

Samsung Galaxy Z Flip6 tai Z Fold6 ostajalle

Samsung Galaxy AI -kuulokket ja suojakuori kaupan päälle.

24-06-Telia-B2C-eShop-Samsung-crosslink-256x256

Samsung Galaxy Z -sarjan mallit

Uudet Samsung-puhelimet pitävät sisällään ennennäkemätöntä nopeutta ja sähäkkää tehoa. Galaxy Foldables eli Z -sarjan puhelimet ovat mullistavia taittuvanäyttöisiä puhelimia, joissa näyttöteknologia luo täysin uudenlaisia puhelimen käyttömahdollisuuksia.

Samsung Galaxy Z Fold6 on samanaikaisesti sekä puhelin että tabletti. Sen 7,6 tuuman taittuvalta 120 Hz:n virkistystaajuudella varustetulta näytöltä on erittäin miellyttävä katsella sisältöjä, kuten MTV Katsomon huippusarjoja. Telian liittymäasiakkaana saat MTV Katsomon leffat ja sarjat kuukaudeksi veloituksetta.

Samsung Galaxy Z Flip6 on pieni, suuri ja ainutlaatuinen puhelin. Sen taittuvanäyttöinen muotoilu on omiaan esimerkiksi videopuheluita ja täydellisiä selfieitä varten. Puhelimesta löytyy lisäksi eSIM - sähköinen SIM-kortti, jonka ansiosta voit käyttää puhelimessa kahta liittymää. Yhdistä työ ja huvi yhteen upeaan pakettiin ja valitse Galaxy Z Flip6!

Pikkasen parempia hetkiä Samsungilla

Valikoimastamme löydät myös muut Samsung-laitteet, kuten Samsung-televisiot, Samsung-soundbarit ja suositut Samsung Galaxy -puhelimet, kuten uudet Samsung Galaxy S24 -sarjan Galaxy S24, Galaxy S24+ ja Galaxy S24 Ultra -mallit. Löydät verkkokaupastamme myös muut Samsung-puhelimet, kuten Samsung Galaxy S23 -sarjan ja Samsung Galaxy A -sarjan mallit sekä Samsung-puhelimelle kaveriksi Samsung-kuulokkeet.

Telia Playn kattavan viihdetarjonnan löydät kanavapakettien valikoimastamme. Suosituimmat sarjat, uusimmat elokuvat, urheiluohjelmat sekä luondotokumentit odottavat katsojaansa! Kiinnostaisiko esimerkiksi Discovery Channel tai Animal Planet? Vai seuraatko mieluummin Mestarien Liiga tai Formula 1 -kisoja? Lapsille katsottavaa ja paljon piirrettyjä löydät esimerkiksi Cartoon Network ja Disney Channel -kanavilta. TV-ohjelmaopas kokoaa yhteen kanavapakettien ohjelmatiedot.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin