Samsung Galaxy -uutuuspuhelimet

Galaxy AI on täällä. Astu uuteen aikakauteen ja koe Samsung Galaxy S24 -sarjan uskomattomat tekoälyominaisuudet. Tutustu uutuuksiin ja tilaa omasi!

Samsung

Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
Galaxy AI on täällä
Galaxy S24 -sarja

Galaxy AI on täällä

Galaxy S24 -sarja mullistaa tapasi luoda, tavata ja kommunikoida. Se on älykkäämpi kuin koskaan, ja sen AI-toiminnot nostavat koko älypuhelimen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Galaxy S24 -sarja tekee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa, älykkäämpää ja sujuvampaa. Tutustu uusiin Galaxy S24 -puhelimiin ja astu uuteen aikakauteen.

Samsung Galaxy S23 -sarja
Galaxy S23 Series

Samsung Galaxy S23 -sarja

Kaikki mitä tarvitset

– ja paljon enemmän. Entistä tehokkaampi. Entistä nopeampi. Entistä parempi kamera. Galaxy S23 -sarja vie kehityksen uudelle tasolle ja kulkee täysin omassa luokassaan. Tutustu Galaxy S23 5G-, Galaxy S23+ 5G- ja Galaxy S23 Ultra 5G -malleihin ja valitse joukosta omasi.

Samsung-uutuuspuhelimet hurmaavat

Katso maailmaa uusin silmin – ota käyttöösi uusi Samsung-puhelin! Samsung-uutuuspuhelimet tarjoilevat huippuohutta innovaatiota, mielettömiä kameraominaisuuksia sekä aiempaa upeamman käyttökokemuksen.

Tulevaisuus on saanut uuden muodon. Taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z Fold5 ja Samsung Galaxy Z Flip5 tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia. Taittuvat näytöt tekevät puhelimista uniikkeja, innovatiivisia ja monikäyttöisiä.

Vuoden 2024 uudet Samsung Galaxy S24 -sarjan puhelimet hurmaavat ainutlaatuisilla tekoälyominaisuuksilla, ammattitasoisella kameralla ja sulavalla käyttökokemuksella. Tutustu nyt Galaxy S24, Galaxy S24+ ja Galaxy S24 Ultra -malleihin ja ihastu!

Tutustu myös aikaisempaan lippulaivamalliin. Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ sekä Samsung Galaxy S23 Ultra -malleissa on kaikkea mitä tarvitset – ja paljon enemmän.

Löydä valikoimastamme myös muut suositut Samsung Galaxy puhelin -sarjat, kuten taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z -sarja sekä Samsung Galaxy A.

Uusi Samsung-puhelin kaikilla herkuilla

Uuden Samsung-puhelimen kylkeen kannattaa napata myös kattavat lisävarusteet. Designia ja teknologiaa arvostaville valikoimassamme löytyvät Samsung x Marimekko -malliston suojakuoret, kotelot ja rannekkeet.

Uuden Samsung Galaxy -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojalasi sekä rikkoutumiselta suojaavat suojakuoret. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeet, urheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+, Samsung Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Buds Pro ja Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeisiin.

Voit myös täydentää puhelimenkäyttökokemustasi hankkimalla uuden puhelimesi kanssa yhteensopivan älykellon. Löydät meiltä kattavan valikoiman Samsung Galaxy Watch -älykelloja, kuten uudet Samsung Galaxy Watch6 ja Samsung Galaxy Watch6 Classic -älykellot.

Löydät meiltä myös monipuolisen valikoiman muita Samsungin tuotteita, jotka auttavat sinua viihtymään. Esimerkiksi Samsung-television avulla saat luotua olohuoneeseen leffateatterimaisen katseluelämyksen, jota voit vielä ryhdittää Samsung-soundbarin täyteläisellä äänentoistolla.

Kun uusi Samsung-puhelin tai muu älypuhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja muut yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä vaikka mökkireissujen kumppaniksi sopivan mobiililaajakaistan. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin