Samsung Galaxy Z -sarja

Uudet Samsung Galaxy Z -sarjan taittuvanäyttöiset Z Fold5 ja Z Flip5 -puhelimet lumoavat muotoilullaan. Tutustu puhelimen käyttömahdollisuuksien rajoja rikkovaan mallistoon ja valitse itsellesi ainutlaatuinen puhelin.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung Galaxy Z -sarjan mallit

  Uudet Samsung-puhelimet pitävät sisällään ennennäkemätöntä nopeutta ja sähäkkää tehoa. Galaxy Foldables eli Z -sarjan puhelimet ovat mullistavia taittuvanäyttöisiä puhelimia, joissa näyttöteknologia luo täysin uudenlaisia puhelimen käyttömahdollisuuksia.

  Samsung Galaxy Z Fold4 on samanaikaisesti sekä puhelin että tabletti. Sen 7,6 tuuman taittuvalta 120 hz virkistystaajuudella varustetulta näytöltä on erittäin miellyttävä katsella sisältöjä, kuten C Moren huippusarjoja. Telian 5G-liittymäasiakkaana saat C Moren leffat ja sarjat vuodeksi veloituksetta.

  Samsung Galaxy Z Flip4 on pieni, suuri ja ainutlaatuinen puhelin. Sen taittuvanäyttöinen muotoilu on omiaan esimerkiksi videopuheluita ja täydellisiä selfieitä varten. Puhelimesta löytyy lisäksi eSIM - sähköinen SIM-kortti, jonka ansiosta voit käyttää puhelimessa kahta liittymää. Yhdistä työ ja huvi yhteen upeaan pakettiin ja valitse Galaxy Z Flip4!

  Valikoimastamme löydät myös aikaisemmat taituvanäyttöiset Galaxy Z -mallit Samsung Galaxy Z Fold3 ja Samsung Galaxy Z Flip3 sekä muut suositut Samsung Galaxy -puhelimet, kuten Samsung Galaxy S23 -sarjan sekä Samsung Galaxy A -sarjan mallit.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin