Autotarvikkeet

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi puhelintarvikkeet autoiluun. Valikoimastamme löytyy niin puhelinpidikkeitä puhelimen paikallaanpitämiseksi kuin autolatuireita puhelimen lataamiseksi.

kuvitus kuva aiheesta Autotarvikkeet

Puhelintarvikkeet huolettomaan autoilun

Autotarvikevalikoimastamme löydät laadukkaat autotelineet puhelimen paikallaanpitämiseksi ja autolaturit puhelimesi lataamista varten. Ilmastointiritilään asetettavaa autotelinettä varten ei tarvitse liimailla mitään eikä tehdä pysyviä kiinnitysratkaisuja.

Autolatureistamme löydät sekä yhdellä että kahdella USB-liittimellä varustettuja autolatureita. Kahdella USB-liittimellä varustetulla laturilla lataat etupenkiläisten puhelimet yhtäaikaisesti.

Muista autoillessa myös hands free. Löydät laajasta valikoimastamme kuulokkeita jokaiseen tarpeeseen – peruskäytön nappikuulokkeista aina musiikkiammattilaisten suosimiin vastamelukuulokkeisiin.

Kun uusi puhelin ja -tarvikkeet ovat löytyneet, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Katso myös liittymät lapsille, unohtamatta näppäriä prepaid-liittymiä.

Liittymäasiakkaanamme autoilet huoletta Via Baltican päästä päähän. Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin