Muistikortit

Muistikortilla voit laajentaa puhelimesi tallennustilaa ja saada lisätilaa kuville, videoille ja sovelluksille.

kuvitus kuva aiheesta Muistikortit

Muistikortilla lisää tallennustilaa

Muistikortilla saat helposti puhelimeesi lisää tallennustilaa kuville, videoille ja sovelluksille. Monesti muistikortin mukana toimitetaan myös SD-adapteri. Adapterin avulla muutat micro-SD-muistikortin SD-muistikortiksi, jolloin se käy esimerkiksi riistakameraan.

Tutustu myös laajaan valikoimaamme puhelimia. Valikoimastamme löydät varmasti uuden suosikkipuhelimesi, olipa valintasi sitten iPhone, Honor, Nokia, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy. Muista myös suojata puhelimesi suojakuorella tai -kotelolla ja suojakalvolla tai -lasilla.

Kun kädessä on uusi luuri, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Katso myös liittymät lapsille, unohtamatta näppäriä prepaid-liittymiä.

Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin