Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tiesithän, että voit tehdä muutokset liittymiisi ja hakea lisää maksuaikaa helposti Yritysportaalissa. Lue lisää

Office 365 yrityksille

Office 365 on etätyön mahdollistava, turvallinen pilvipalvelu, jonka avulla toimistosi sisäinen ja ulkoinen viestintä tapahtuu fiksusti ja vikkelästi, päivästä toiseen.

teams etätyöskentelyyn

Microsoft Teamsin avulla yhteistyö kollegoiden kanssa tai yhteydenpito asiakkaisiin sujuu etänäkin. Käytössäsi on tuttujen pikaviesti- puhelu- ja neuvottelutoimintojen lisäksi monipuoliset tiimityötoiminnot.

Tutustu Teamsiin

Mikä on Office 365?

Office 365 on maailman suosituin pilvipalvelu. Saat yrityksesi käyttöön Officen perustyökalut, eli Office-sovellukset, sähköposti-ja kalenteritoiminnot, helpon tiedostojen tallennuksen ja jakamisen sekä tiimityövälineet.
 

Miksi hankkia Office 365?

Office 365 -palvelulla työntekö on saumatonta ja kommunikointi sujuvaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Pääset paikasta ja ajasta riippumatta käsiksi omaan Office-ympäristöösi, jossa tiedostot ovat aina ajan tasalla ja viimeksi käyttämäsi materiaalit vain klikkauksen päässä.

Saat yrityksesi käyttöön aina uusimman version Office 365:n vakiotyökaluista, yhtenäisen näkymän sähköposteista, kalentereista ja yhteystiedoista, tiimityövälineet sekä helpon pääsyn tiedostoihin.

Office 365 Business -paketit

Kun et halua tinkiä mistään, Office 365 Business Premium on oikea valinta. Saat yrityksesi käyttöön kaikki Office 365 -sovellukset ja -verkkopalvelut täys-versioina. Työt hoituvat siis milla laitteella tahansa, missä vain.
 

Toimisto- ja etätyöhön
Tilaa
Office 365 Business Premium


Kaikki sovellukset täys-versioina.

Toimisto- ja etätyöhön
9,90 € kk

 
 
Palvelu sisältää
 • Office-sovellusten työpöytäversiot
 • Office-sovellusten mobiiliversiot
 • Office-sovellusten verkkoversiot
 • OneDrive - Pilvitallennustila
 • Outlook – Sähköposti ja kalenteri
 • SharePoint – Intranet ja ryhmäsivustot
 • Teams – Tiimityön keskus
 • Planner – Töiden hallinta
 • Yammer – Yrityksen yhteisöpalvelu
 • Bookings – Tapaamisten hallinta
Näytä vähemmän

Office 365 Business Essentials on kuin luotu kenttätyöhön tai reissun päälle. Paketti sisältää Office-verkkopalvelut sekä sovellusten mobiiliversiot puhelimelle ja tabletille, joten työt hoituu helposti mobiililaitteilla.
 

Kentälle ja reissun päälle
Tilaa
Office 365 Business Essentials


Sovellusten verkko- ja mobiiliversiot.

Kentälle ja reissun päälle
4,50 € kk

 
 
Palvelu sisältää
 • Office-sovellusten mobiiliversiot
 • Office-sovellusten verkkoversiot
 • OneDrive – Pilvitallennustila
 • Outlook – Sähköposti ja kalenteri
 • SharePoint – Intranet ja ryhmäsivustot
 • Teams – Tiimityön keskus
 • Planner – Töiden hallinta
 • Yammer – Yrityksen yhteisöpalvelu
Näytä vähemmän

Valitse Office 365 Business -paketti, kun yrityksesi työntekijät tarvitsevat käyttöönsä Officen tutut, huippuluokan työpöytäsovellukset, sekä tallennustilaa, muttei verkkopalveluita eli Officen tiimityövälineitä kuten Teamsia.
 

Simppeliin työntekoon
Tilaa
Office 365 Business


Officen tutut sovellukset ilman tiimityövälineitä.

Simppeliin työntekoon
8,70 € kk

 
 
Palvelu sisältää
 • Office-sovellusten työpöytäversiot
 • Office-sovellusten mobiiliversiot
 • Office-sovellusten verkkoversiot
 • OneDrive – Pilvitallennustila
Näytä vähemmän
Office 365 Business -paketin ostajana saat myös yksilöllisen verkkotunnuksen maksutta (ensimmäiset 12 kk).
 

Tutustu Office 365 Business -ominaisuuksiin

Lue lisää

Word auttaa oikeinkirjoituksessa ja kieliopissa ja hämmästyttää toiminnallisuudellaan, myös mobiilisovelluksessa.

Excelillä luot laskentataulukoita helposti mallien avulla tai itse, suoritat laskutoimitukset modernien kaavojen avulla ja analysoit dataa tehokkaammin.

PowerPoint auttaa luomaan visuaalisesti mieleenpainuvia ja erottuvia esityksiä, joita voit elävöittää monin eri tavoin. Saat herätettyä diasi eloon muutamalla klikkauksella.

OneNotella pidät elämän järjestyksessä digitaalisen muistikirjasi avulla, jonka saat joka laitteellesi. Helppo haku ja navigointi auttavat kaaoksen taltuttamisessa.

Publisher on Microsoftin julkaisuohjelma PC-koneille. Sen simppeleiden työkalujen ansiosta huomiota herättävien kuvien luominen on helppoa.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Koska Outlook 365 synkronoi sähköpostit, kalenterit ja yhteystiedot kaikissa laitteissa (iOS, Android ja Windows) reaaliaikaisesti, tiedot ovat aina ajan tasalla käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Aikataulutus on helppoa ja vaivatonta olinpaikasta riippumatta: jaetuista kalentereista näet, kuka on vapaa ja kuka varattu. 

Voit työstää ja jakaa Office-liitteitä tietokoneesta tai pilvipalvelusta. Outlook on saatavilla sekä työpöytä- että selainversiona, ja käyttäjäkohtaisen postilaatikon säilytystilaa on peräti 50 gigatavua. 

Voit hankkia pelkän pilvessä toimivan Microsoftin yrityssähköpostin myös erillisenä, huolettomana ja turvallisena Exchange Online -palveluna.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Teams on tiimityön keskus, jolla tavoitat kollegat kätevästi pienissä juoksevissa asioissa chatin kautta. Voit luoda oman tiimisi, chattailla meilien lähettämisen sijaan ja muokata tiedostoja simultaanisti ja turvallisesti. 

Tavoitettavuustiedot, pikaviestitoiminnot, tietokoneiden väliset ääni- ja videopuhelut sekä online-kokoukset tukevat ryhmätyön tekemistä paikasta ja ajasta riippumatta. Palvelussa on mahdollista esimerkiksi tarkistaa nopeasti, onko työtoveri online-tilassa ja tavoitettavissa. Työpöydän, online-luonnoslehtiöiden tai esitysten jakaminen on myös mahdollista. 

Telia Puheväylä -palvelun avulla voit myös yhdistää Microsoft Teamsin puhelinverkkoon, jolloin työntekijäsi pystyvät soittamaan puheluita Teamsista yrityksen ulkopuolelle sekä ohjaamaan Teamsin sisäisiä puheluita matkapuhelimeen. 

Yammer on yrityksen oma sosiaalinen media, jonne voit perustaa eri ryhmiä tiedonjakamista varten. Yammer tarjoaa Office 365:stä tutut yritystason tietoturva-, yhteensopivuus- ja hallintaominaisuudet.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Kun tiedostot ovat pilvessä, voit käyttää niitä missä tahansa selaimella tai Office-sovelluksella. Tilakaan ei lopu kesken, sillä OneDrive for Businessin varmuuskopiointiohjelma sisältää 1 teran verran tallennustilaa. OneDriven avulla onnistuu muun muassa tiedostojen tarkastelu ja muokkaaminen mobiilisti, reaaliaikainen Office-asiakirjojen yhteismuokkaaminen sekä asiakirjojen automaattinen versiointi ja historiatietojen tallennus.

Tiedostosi pysyvät pilvessä myös suojattuina ja turvassa. Eikä huolta, jos koneesi kaatuu: OneDriven automaattinen varmuuskopiointi suoraan pilvipalveluun varmistaa, ettet menetä lopullisesti yhtäkään diaesitystä tai asiakirjaa.

Sharepoint Onlinella rakennat yrityksesi intranet-sivustot. Pilvipohjainen palvelu auttaa organisaatioita jakamaan tietoa ja sujuvoittaa yhteistyötä työtovereiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Palvelu tukee tiedostojen jakamista ja yhteistyön tekemistä verkkosivustojen avulla helppokäyttöisillä työkaluilla. Keskitetylle sivustolle tallennettuja tiedostoja ja yritystietoja voi käsitellä missä tahansa reaaliaikaisesti. Voit käyttää SharePoint-uutissyötettä vaivattomasti paikasta riippumatta SharePoint-mobiilisovelluksella, joka on saatavilla moneen eri laitteeseen.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Bookingsilla teet tapaamisajan varaamisen helpommaksi asiakkaillesi. Sovelluksessa asiakkaat voivat helposti varata tapaamisen kanssasi silloin, kun he itse haluavat. Sinä taas saat aikataulusi hallintaa varten käyttöösi yksityisen kalenterin sekä automaattiset varmistukset ja muistutukset, jotka säästävät aikaa. Voit siis entistä helpommin ajoittaa ja hallita tapaamisia asiakkaidesi kanssa. 

Outlook Customer Manager tarjoaa pienelle yritykselle simppelin mutta fiksun asiakashallintaratkaisun, joka toimii suoraan Outlookissa. Sovellus järjestää meilit, kokouskutsut, puhelut, muistiinpanot, tehtävät, sopimukset, deadlinet ja muut tiedot automaattisesti yhteen paikkaan. Asiakassähköpostit eivät siis taatusti enää katoa saapuneiden viestien kansioon. 

Näytä vähemmän