Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen. Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Missä netti, siellä toimistosi

Vanha tuttu on nyt vaihtanut pilveen. Mitä olisikaan elämä ilman Excelia, Wordia tai Outlookia? Et sido työntekoa aikaan tai paikkaan, kun valitset Telia Office 365 -paketin.

uusi office, uudet kujeet

Tuttu toimisto muutti pilveen. Puhalla työskentelyyn uutta tehoa tai ala luovaksi juuri silloin kun inspis iskee. Microsoftin ohjelmistojen pohjalle rakennettu Office 365 on todellinen tehopakkaus, jota käytät helposti niin luurista kuin läppäriltä – tällä paketilla aika tai paikka eivät sinua rajoita. OneNote, PowerPoint ja muut suosikkisi ovat nyt entistä ehompia ja toimivat näppärästi pilvipalveluna kaikkialla, missä nettikin.

Eikä siinä kaikki: kun tilaat palvelun meiltä, saat Telia Verkkotunnuspalvelun ylläpidon maksutta vuodeksi. Kontollesi jäävät siis vain domainin myöntävän tahon maksut. Jos olet vielä vailla verkkotunnaria, hankit sen helposti samalla kertaa Office 365 -pakettia tilatessasi.

Voit hankkia pilvessä toimivan yritystason sähköpostipalvelun myös erillisenä, huolettomana ja turvallisena Exchange Online -palveluna.

Jätä yhteystietosi meille

Office 365
Osta sovelluskaupasta

Toimiston tehopaketti.

Office 365
4,50 € kk
Tuttu toimisto muutti pilveen.

Office 365 -paketin hyödyt sinulle

Apua Käyttötuesta

Menikö sormi suuhun Officen kanssa? Käyttötuki auttaa puhelimitse ja paikan päällä.

Exchange Online - Sähköposti ja kalenteri siellä missä sinäkin

Kun tarvitset luotettavaa sähköpostipalvelua, valitse Exchange Online. Pilvipalveluna toteutetun työsähköpostin avulla työskentelet fiksummin kaikkialla.

Miksi hankkia sähköposti pilvestä?

tehokkaampaa yhteistyötä

Helpota työskentelyä ja jaa asiakirjoja kätevästi niin luurilla kuin läppärillä, silloin kuin sinulle sopii. Palvelun ominaisuuksien kanssa ei myöskään tarvitse tuskailla, sillä se muistuttaa läheisesti serkkuaan Outlook-palvelua.

pidä ohjat käsissä

Ei turhia ominaisuuksia, vaan räätälöi ratkaisu tarpeidesi mukaan. Lisäksi Exchange takaa, että viestintä on aina käytettävissäsi ja hallinnassasi – nopeasti ja vaivattomasti.

 

 

ei mainoksia kiitos!

Pidä tärkeät ja arkaluontaiset tiedot turvassa ja roskapostit poissa. Voit rauhassa keskittyä työntekoon vankan tietoturvan ja roskapostien torjuntatoimintojen hoitaessa loput.

 

 

Lue lisää pilvisovelluksista

Office 365 liukui sulavasti Jää-Ahmojen seuratoiminnan tueksi

Jää-Ahmat siirtyi vuosi sitten pilviaikaan, kun seura vaihtoi vaivattomasti tavallisen yrityssähköpostin tilalle Microsoftin monipuolisen Office 365 -toimistopaketin.

Lue lisää