Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Hosted Microsoft Azure Stack

Datan sijainti ei ole enää arvoitus. Telia ja Microsoft Azure Stack yhdistävät julkisen pilven edut ja paikallisen konesalin turvallisuuden.

Kehitä sovelluksesi maailmalle Azure Stackilla

Haluamme tuoda maailman lähemmäksi tekijöitä yhdistämällä työkaluja ja alustoja viimeisimpään pilviteknologiaan. Yhtenä maailman ensimmäisistä Microsoft Azure Stack -partnereista tarjoamme asiakkaillemme uudenaikaisen hybridipilvipalvelun, jota tuemme aktiivisesti datakeskuksemme ja palveluidemme kautta.

Telia Hosted Azure Stackin rajapinnat ja kehitysmahdollisuudet vastaavat täsmälleen julkista Azurea, joten Azure Stackin käyttöönotto ei aiheuta muutoksia yrityksesi toimintatapoihin. Ero julkiseen Azureen on, että Azure Stackin käyttäjänä tiedät, missä datasi sijaitsee: Telian omissa konesaleissa Helsingin Pitäjänmäessä.

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä

Azure Stackin hyödyt sinulle

White Paper itsenäisille ohjelmistotoimittajille

Hybridipilvi tarjoaa itsenäisille ohjelmistotoimittajille todellisen kasvumahdollisuuden. Kuinka sinä voit käyttää Microsoft Azure Stackia hyödyksesi? Tilaa white paper, josta saat vinkkejä haasteiden voittamiseen ja kilpailukyvyn säilyttämiseen hybridipilven avulla.

Tilaa white paper

Maailmanluokan yhteydet Azure Stackilla

Maailmanluokan yhteydet Azure Stackilla

Telian verkko on kattavuuden ja tiedonsiirtonopeuden osalta maailman parhaimmistoa. Pilvipalveluiden kohdalla verkkoinfrastruktuurin on pystyttävä tukemaan alustoja ja siinä olemme luotettava kumppani.

New Gen Telco

New Gen Telco

Olemme rohkeasti palvelemassa asiakkaitamme yhä digitalisoituvassa maailmassa. Me Telialla haluamme tarjota yrityksesi tarpeisiin modernin pilvialustan, jossa datasi on yksityistä sekä saatavilla nopeasti ja turvallisesti.

Azure Stack mukautuu tarpeisiisi

Katse eteenpäin – Azure Stack mukautuu tarpeisiisi

Pilvinatiivit sovellukset ovat pian arkipäivää. Azure Stackin monipuolisuutta lisää mahdollisuus toteuttaa suorituskykyä ja latenssia vaativat prosessit lähellä tietokantaa ja käyttäjiä, kun taas suurta skaalautuvuutta vaativat työt voidaan toteuttaa julkisessa pilvessä.

Lue lisää Azure Stackista

Mitä Azure Stack tarjoaa kehittäjälle?

Minä en ole kehittäjä, vaan infra-arkkitehti. Olen aina työskennellyt infraratkaisujen kehittämisen parissa sen sijaan, että olisin käyttänyt jotain infrapalvelua vaikkapa sovelluksen kehittämisessä.

Lue lisää

Missäs pilvessä sitä nyt ollaan? Luupissa Microsoft Azure Stack

Julkisten pilvipalveluiden kehitys on viime vuosien aikana ollut hurjaa.

Lue lisää

Azure Stack tulee – jee!

Siis mikä ihme on Azure Stack? Ja miksi kaikki odottavat sitä niin kovasti?

Lue lisää

Mitä kaikkia palveluita Azure Stackista saa?

Samalla kun Azure Stack tuo Azure-palvelut konesaliin, on hyvä ymmärtää, mitä palveluita sieltä saa ja mitä ei.

Lue lisää