Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Amazon Web Services

Löydä skaalautuvan ja joustavan AWS-pilvipalvelun parhaimmat puolet asiantuntijoidemme avulla.

Mikä on Amazon Web Services -pilvipalvelu?

Amazon Web Services on globaalisti tunnettu pilvipalvelu, joka on niittänyt mainetta erityisesti ketteryytensä, skaalautuvuutensa ja luotettavuutensa tiimoilta. Palvelua kehitetään jatkuvasti, ja uusia ominaisuuksia on saatavilla alinomaa.

Miksi hankkia AWS -pilvipalvelu?

Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset pilviulkoistukset että hybridi-mallit, joissa yrityksesi omaa IT-infrastruktuuria laajennetaan AWS-palveluun. Kokonaisuus räätälöidään siten, että yrityksesi digitaalinen ympäristö on mahdollisimman skaalautuvaa, toimintavarmaa ja kustannustehokasta.

AWS-osaamisemme

tehokkaat maailmanluokan yhteydet

Voit hankkia kauttamme nopeat ja turvalliset verkkoyhteydet AWS-palveluun mm. DataNet- ja Direct Connect -ratkaisuina. Rakennamme AWS-pilvipalveluratkaisut räätälöityinä kokonaisuuksina yrityksesi liiketoimintatarpeiden pohjalta.

SERTIFIOIDUT ASIANTUNTIJAT APUNASI

AWS-palveluista sertifioituduilla asiantuntijoillamme on laajasti kokemusta skaalautuvien ja toimintavarmojen pilvialustojen rakentamisesta.

onnistuneita ASIAKASTOTEUTUKSIA

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä valjastamaan AWS-pilvipalvelun hyödyt ja lisäämään ICT-ympäristön ketteryyttä ja skaalautuvuutta.

ADVANCED PARTNER JA SOLUTION PARTNER

Osoituksena useista asiakasreferensseistä, erilaisista projekteista ja korkeimman pro-tason AWS-sertifioinneista, meille on myönnetty Advanced Partner -kumppanistatus.