Langattomat pelikuulokkeet

Langattomat pelikuulokkeet tarjoavat johdotonta vapautta intensiivisiin pelihetkiin. Langattomat pelikuulokkeet on suunniteltu pelaajien tarpeet huomioiden, ja ne tarjoavat monipuoliset liitännät, ergonimisen istuvuuden ja ennen kaikkea rikkaan ja monipuolisen äänentoiston jokaiseen pelisessioon.

kuvitus kuva aiheesta Langattomat pelikuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Langattomat pelikuulokkeet luovat tunnelmaa

  Pelien maailmaan on helpompi uppoutua kun on varustautunut langattomilla pelikuulokkeilla, jotka sulkevat ympäröivät hälyt pois. Langattomat pelikuulokkeet tarjoilevat luonnollista ja rikasta ääntä, unohtamatta erinomaista käyttömukavuutta. 

  Pelikuulokkeiden langattomuus lisää liikkumisen vapautta, minkä lisäksi korvapehmusteiden ergonomia pitää huolen käyttömukavuudesta pitkienkin pelisessioiden aikana.

  Kun valitset langattomat pelikuulokkeet laadukkaalla kuulokemikrofonilla varustettuna, on kommunikaatio ystäviesi kanssa kristallinkirkasta.

  Löydät meiltä sopivat pelikuulokkeet niin PC-, PS5-, Nintendo-, Xbox- kuin mobiilipelaamiseenkin.

  Kun pelitarvikkeet on hankittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme muita tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi tabletit, tietokoneet, kuulokkeet ja kaiuttimet tunnetuilta merkeiltä.

  Langattomat pelikuulokkeet ja muut herkut

  Hyvät langattomat pelikuulokkeet nostattavat pelin tunnelmaa rikkaalla ja luonnollisella äänentoistolla. Optimaalisen pelisession saavuttamiseksi on hyvä valita pelikoneen kumppaniksi myös pelaamiseen tarkoitettu pelihiiri sekä pelinäppäimistö.

  Pelitarvikkeiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelikonsolit sekä pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa tehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Muista myös napata sopivat konsolipelit pelipöntön kaveriksi.

  Pelivälineiden lisäksi löydät meiltä markkinoiden kiinnostavimmat puhelimet. Onko suosikkisi ehkä uusin iPhone-malli, OnePlus-puhelin, Xiaomi-puhelin taikka Honor-puhelin? Vai viekö voiton sittenkin Samsung Galaxy?

  Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day tuo mukanaan isoja alennuksia. Black Week puolestaan tarjoilee aivan pimeitä hintoja. Black Friday -tarjoukset ja Cyber Monday -tarjoukset kattavat huikean valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat ja joululahjat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin