Langalliset pelikuulokkeet

Pelikuulokkeet on suunniteltu erityisesti pelaajien tarpeet huomioon ottaen. Mukavat pehmusteet, monipuoliset liitännät ja ennen kaikkea rikas ja luonnollinen äänentoisto mahdollistavat miellyttävät pelisessiot. Laadukkaan kuulokemikrofonin ansiosta kommunikaatio ystäviesi kanssa on kristallinkirkasta. Sopivia pelikuulokkeita löytyy niin PC-, Mac-, Nintendo-, Playstation-, Xbox- kuin mobiilipelaamiseenkin.

kuvitus kuva aiheesta Langalliset pelikuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Ammattimaiset kuulokkeet pelaamiseen

  Uppoudu pelaamisen äänimaailmaan kuulokkeilla, jotka pitävät ympäröivät hälyt varmasti loitolla. Langalliset kuulokkeet varmistavat, että kuulet pelien äänet viiveettömästi. Päivitä myös pelitietokonepelinäyttö ja muut pelitarvikkeet uuteen uskoon ja pelaa kuin ammattilainen.

  Löydät valikoimastamme myös pelikonsolit, kuten esimerkiski Xbox-, PlayStation 4- sekä Nintendo-konsolit. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin. Muista myös napata sopivat konsolipelit pelimasiinan kaveriksi.

  Jos pelaat mieluummin puhelimella, löydät meiltä myös täydellisen pelipuhelimen. Onko suosikkisi iPhone, Samsung Galaxy, Nokia, OnePlus, Honor vai Xiaomi?

  Kun nettiyhteys on nopea ja luotettava, myös pelikokemus on parhaimmillaan. Hanki pelipuhelimen kylkeen myös uusi liittymä ja kotiisi kiinteä netti tai mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin