Langalliset pelikuulokkeet

Mukavat ja ergonomiset langalliset pelikuulokkeet kruunaavat pelikokemuksen. Langallisten pelikuulokkeiden kanssa ei tarvitse huolehtia akun kestosta, ja saumaton sekä laadukas yhteys on aina taattu. Kun hankit pelikuulokkeet laadukkaalla mikrofonilla, kommunikaatio ystäviesi kanssa on kristallinkirkasta myös intensiivisten pelisessioiden aikana. Löydät meiltä sopivia langallisia pelikuulokkeita niin PC-, Mac-, Nintendo-, Playstation-, Xbox- kuin mobiilipelaamiseenkin.

kuvitus kuva aiheesta Langalliset pelikuulokkeet

22 tuotetta

search
Näytetään 22/22

Ammattimaiset kuulokkeet pelaamiseen

Uppoudu pelaamisen äänimaailmaan kuulokkeilla, jotka pitävät ympäröivät hälyt varmasti loitolla. Langalliset kuulokkeet varmistavat, että kuulet pelien äänet viiveettömästi. Päivitä myös pelitietokonepelinäyttö ja muut pelitarvikkeet uuteen uskoon ja pelaa kuin ammattilainen.

Löydät valikoimastamme myös pelikonsolit, kuten esimerkiski Xbox-, PlayStation 4- sekä Nintendo-konsolit. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin. Muista myös napata sopivat konsolipelit pelimasiinan kaveriksi.

Jos pelaat mieluummin puhelimella, löydät meiltä myös täydellisen pelipuhelimen. Onko suosikkisi iPhone, Samsung Galaxy, Nokia, OnePlus, Honor vai Xiaomi?

Kun nettiyhteys on nopea ja luotettava, myös pelikokemus on parhaimmillaan. Hanki pelipuhelimen kylkeen myös uusi liittymä ja kotiisi kiinteä netti tai mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin