Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Joululahjaideoita pukin konttiin

Joulu on taas, joulu on taas. No ei ehkä ihan vielä, mutta koskaan ei ole huono hetki tehdä hyviä lahjalöytöjä. Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat joululahjat 2020 jälleen Telia Kaupasta.

joululahjat kuusen alle

Jouluun 2020 on vielä hyvän verran aikaa, mutta parhaat joululahjat kuusen alle löydät ostamalla ne ajoissa ilman viimehetken stressiä. Tekemällä lahjaostokset ennakkoon, voit myös tehdä edullisia löytöjä eri tarjousvalikoimastamme.

Ilahtuisiko joululahjan saaja vaikkapa uusista kuulokkeista, puhelimesta tai tabletista? Meiltä löydät saman katon alta tuotteita mm. seuraavilta valmistajilta: Samsung, Apple, Asus, Sony ja Huawei. Tsekkaa myös ammattipelaajien suosittelemat esports-välineet kaiken tasoisille pelaajille.

Lue myös koostamamme joululahjavinkit, ja olet valmis joulupukin apulaiseksi.

KUULE TARJOUKSISTA ENSIMMÄISENÄ

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla joulun tarjouksista ja muista kiinnostavista uutisista.

Joululahjavinkit 2020

Tilaa joulun toivotuimmat joululahjat helposti ja vaivatta verkkokaupastamme. Voit tilata joululahjat vaikka kotiin asti edullisella toimituksella tai noutaa tilauksesi kätevästi haluamastasi Telia Kaupasta.

Kun olet liikkeellä ajoissa, pääset tekemään huikeita lahjalöytöjä edullisesti vuoden odotetuimmasta kausialesta, joulualesta. Joulualemme kattaa valtavan valikoiman tuotteita aina viimeisimmistä uutuustuotteista jo hyväksi havaittuihin luottoelektroniikkatuotteisiin asti.

Huippuelektroniikan lisäksi löydät joulualen valikoimasta myös kattauksen muita tuotteita. Tee löytöjä ja tartu esimerkiksi edulliseen liittymään tai alennetun hintaiseen kanavapakettiin. Joulualesta järkihintaan tehty lahjaostos ilahduttaa paitsi saajaa, myös lahjan antajaa. 

Joulualen alkamiseen on vielä hyvä tovi aikaa, mutta tutustu sillä välin ajankohtaisiin tarjouksiimme: Tutustu tarjouksiin

Toivotut joululahjat

Joululahjat tarjousvalikoimasta

Löydä lisää joululahjaideoita

Muut kausikampanjamme