Joululahjaideoita pukin konttiin

Joulu on taas, joulu on taas! Katso päivän joulukalenteritarjous, tutustu kokoamiimme joululahjavinkkeihin ja löydä pikkasen paremmat joululahjat 2022 jälleen Telia Kaupasta.

Joulukalenteri

Joulukalenteritarjous

Keskiviikko 7.12.

Joulukalenterin luukusta paljastui -5 % alennus Applen älykelloista. Tyylikäs Apple Watch on osuva lahjaidea harjoittelukumppaniksi tai vapaa-ajalle.

Hyödynnä alennuskoodia Telia Kaupassa tai käytä verkkokaupassamme: jouluk2207B

Alekoodi voimassa 11.12. asti.

Ostoksille

Telia joulukalenteri

Joulukalenterista uusi tarjous päivittäin

Joulukalenterista löydät mahtavat lahjaideat itsellesi tai lähipiirillesi. Luukuista on luvassa alennuksia erilaisista tuotteista aina jouluaattoon saakka. Kurkkaa ohesta päivän luukku, käytä alekoodia verkkokaupassamme tai Telia Kaupassa ja tule huomenna tarkastamaan, mitä uudesta luukusta paljastuu.

Tilaa viimeistään 21.12.2022 klo 18.00 mennessä, jotta paketti on aatoksi perillä. Liittymäasiakkaan etuna tarjoamme myös pidennetyn palautusoikeuden 1.–24.12.2022 välisenä aikana ostettuihin laitteisiin.

Katso myös muut joulun laitetarjoukset ja varmista kovat paketit pukin konttiin.

Tarjouksiin

Joululahjat kuusen alle

Löydät parhaat joululahjat kuusen alle ostamalla ne ajoissa ilman viimehetken stressiä. Tekemällä lahjaostokset ennakkoon, voit myös tehdä edullisia löytöjä tarjousvalikoimastamme, sekä kampanjoista kuten Singles' Day tai Black Week -sesonkiin kuuluvat Black Friday sekä Cyber Monday.

Ilahtuisiko joululahjan saaja vaikkapa uusista kuulokkeista, puhelimesta tai tabletista? Meiltä löydät saman katon alta tuotteita valtavan monipuolisen valikoiman tuotteita.

Vilkaise myös yhteen kokoamamme joululahjavinkit läpi, ja olet valmis joulupukin apulaiseksi.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla joulun tarjouksista ja muista kiinnostavista uutisista.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla joulun tarjouksista ja muista kiinnostavista uutisista.

Joululahjaideat joulualesta?

Tilaa joulun toivotuimmat joululahjat helposti ja vaivatta verkkokaupastamme. Voit tilata joululahjat vaikka kotiin asti edullisella toimituksella tai noutaa tilauksesi kätevästi haluamastasi Telia Kaupasta.

Kun olet liikkeellä oikeaan aikaan, pääset tekemään huikeita lahjalöytöjä edullisesti vuoden odotetuimmasta kausialesta, joulualesta. Joulualemme kattaa valtavan valikoiman tuotteita aina viimeisimmistä uutuustuotteista jo hyväksi havaittuihin luottoelektroniikkatuotteisiin asti.

Huippuelektroniikan lisäksi löydät joulualen valikoimasta myös kattauksen muita tuotteita. Tee löytöjä ja tartu esimerkiksi edulliseen liittymään tai alennetun hintaiseen kanavapakettiin. Joulualesta järkihintaan tehty lahjaostos ilahduttaa paitsi saajaa, myös lahjan antajaa. 

Parhaiten saat tiedon joulualen alkamisesta tilaamalla uutiskirjeemme. Tutustu joulualen alkamista odotellessa ajankohtaisiin tarjouksiimme: Tutustu tarjouksiin

Joululahjaideoita 2022

Kaksi lahjaa #yhdessä

Anna tänä jouluna kaksi lahjaa: joululahja läheiselle – ja tukesi pienyrittäjälle.

Kaksi lahjaa #yhdessä

Anna tänä jouluna kaksi lahjaa: joululahja läheiselle – ja tukesi pienyrittäjälle.

Suosittuja tuotteita

Älykellot pukin konttiin

Kaikki joululahjat pelaamiseen

Joululahjat tarjousvalikoimasta

Tutustu tämänhetkisiin tarjouksiimme, ja tee edullisia joululahjalöytöjä:

Löydä lisää joululahjaideoita

Muut kausikampanjamme