Muut tuotteet

Muilla pelituotteilla täydennät pelikokoonpanosi täydelliseksi. Pelituolilla istut mukavasti pidemmätkin pelisessiot ja pelipöydälle mahtuu kaikki tarvitsemasi lisälaitteet mainiosti. Pelirepussa peliläppärisi ja kaikki tarvikkeesi kulkevat mukanasi turvallisesti mihin vain. Ratilla ja polkimilla voit pelata ajopelejä aivan kuten olisit itse radalla ajamassa.

kuvitus kuva aiheesta Muut tuotteet

Pelikokoonpano täydelliseksi

Muilla pelituotteilla täydennät pelikokoonpanosi täydelliseksi. Pelikaiuttimilla saat huoneen täyttymään toiminnasta ja muutkin kuulevat pelin äänet. Kuulokevahvistimella saat säädettyä peli- ja puheäänen tasapainon ja säädät lennosta äänenvoimakkuutta sekä taajuuskorjaimia. Pelilaseilla suojaat silmäsi UV-säteiltä ja sinisen valon haitoilta.

Pelipöydälle rakennat täydellisen pelikokoonpanosi ja pelituolilla istut mukavasti pidempienkin pelisessioiden ajan. Mikrofonin ja web-kameran avulla streemiaat laadukasta sisältöä ja green-screenin avulla luot persoonallisen taustan lähetyksiisi.

Tutustu myös rattiohjaimiin ja ota rallipolut haltuusi.

Sujuvampaa pelaamista

Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason laitteilla ja tarvikkeilla. Lue myös Yhteisön artikkelit ja uutiset pelaamisen sekä pelilaitteiden maailmasta. Verkkokaupastamme voit tilata helposti juuri omaan käyttöön sopivan pelitietokoneen, peliläppärin, pelinäytön sekä pelikuulokkeet.

Päivitä myös pelikonsoli ja konsolitarvikkeet. Olipa kotonasi sitten Nintendo Switch, Xbox, PlayStation 4 tai muu konsoli, löydät laitteiden ja konsolipelien valikoimastamme taatusti uuden suosikkisi. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin.

Jotta pelaaminen olisi sujuvaa, netin tulee toimia erinomaisesti. Laita kodin laajakaista kuntoon tai hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin