SonyINZONE H5 -pelikuulokkeetWHG500B.CE7

 • INZONE H5 -rungon kanavat säätävät ja optimoivat matalien taajuuksien äänentoiston
 • Pelaamiseen suunnitellun 360 Spatial Sound -teknologian ansiosta kuulet entistä tarkemmin sekä havaitset kohteet ja vastustajat aiempaa nopeammin
 • INZONE Hub -PC-ohjelmistolla voit räätälöidä INZONE H5 -pelikokemuksesi

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 360

  Tilaääni

 • 40 mm

  Elementin koko

 • 21 Ohm

  Impedanssi

 • 89 dB

  Herkkyys

Sony INZONE H5 -pelikuulokkeet

Pelaa täysillä, pidempään

Kevyen rakenteensa ja sivupaineensa ansiosta Sony INZONE H5 -pelikuulokkeet sopivat pitkiinkin sessioihin. Kuulokkeiden edistyksellinen tilaääni tempaa sinut mukaansa ja mikrofoni varmistaa että äänesi kuullaan, kun olet matkalla voittoon. Sileät nailonkorvatyynyt, kevyt sivupaine ja pehmustettu sanka jakavat kevyiden 260 gramman INZONE H5 -pelikuulokkeiden paineen tasaisesti, jotta ne ovat mukavat myös pitkään pelattaessa.

Anna äänen tuoda kilpailuetua

360 Spatial Sound for Gaming -toiminnon ansiosta voit kuulla vastustajasi suunnan ja etäisyyden jotta voit reagoida ensin ja voittaa. Täyteläiset korkeat ja matalat äänet, 40 mm:n elementit toistavat kaikki pelin äänet aidontuntuisesti. Korkeataajuiset äänet ja matalat taajuudet toistuvat aidontuntuisina, ja rungon kanavat optimoivat matalien taajuuksien äänet voimakkaaksi bassoksi. Yhdessä nämä tuottavat todella mukaansatempaavan pelikokemuksen.

Sinulle räätälöity äänikenttä

Se, miten ääni kulkee korvakäytävässä, riippuu korvasi yksilöllisestä muodosta. 360 Spatial Sound Personalizer -älypuhelinsovelluksella voit määrittää äänen korviesi muodon mukaan ja muokata sitä Sony INZONE H5 -pelikuulokkeiden toistoa varten, jotta saat entistä tarkemman kokemuksen.

Valitse mielesi mukaan

INZONE Hub -PC-ohjelmiston avulla voit räätälöidä Sony INZONE H5 -kokemuksesi mukauttamalla erilaisia toimintoja, kuten ääni- ja laitteistoasetuksia. Saat pelistäsi selkeämmän ja mukaansatempaavamman hienosäätämällä äänitaajuuksia EQ-toiminnolla.

Selkeää viestintää tekoälyn avulla

Laadukas kaksisuuntainen puomimikrofoni on suunniteltu asettumaan lähelle suuta, jotta puheääni kuuluu aina selkeästi. Kaksisuuntainen malli pystyy myös paremmin erottamaan äänesi ja suodattamaan taustaäänet pois, jotta joukkue kuulee komentosi selvästi myös kiivaimmissa tulitaisteluissa. Mikrofoni hyödyntää tekoälypohjaista koneoppimista. Koneoppimisen ja yli 500 miljoonan ääninäytteen avulla kehitetty melunvaimennusalgoritmi vaimentaa taustaääniä ja selkeyttää puheääntäsi monenlaisissa ympäristöissä. Kun pelituokio on ohi, mikrofonin voi mykistää helposti kääntämällä sen ylös.

Pienempi viive

Sony INZONE H5 -pelikuulokkeet luovat yhteyden 2,4 GHz:n langattomalla USB-sovittimella, jossa on pienen viiveen algoritmi. Langattoman käytön viive on pieni, sillä pelin äänen ja kuulemasi toiston välistä viivettä on lyhennetty, jotta pysyt paremmin tietoisena tilanteesta ja pystyt reagoimaan ja ottamaan tilanteet hallintaasi.

Enemmän peliaikaa

Voit jatkaa pelaamista jopa 28 tuntia, voit luottaa siihen, että Sony INZONE H5 -pelikuulokkeet jaksavat yhtä pitkään kuin sinäkin. Lisäksi saat 3 tuntia peliaikaa jo 10 minuutin latauksella, jotta pääset liikkeelle heti tauon jälkeen.

Perfect for PlayStation 5

Sony INZONE H5 -pelikuulokkeilla voit nauttia PlayStation 5:n Tempest 3D AudioTech -tekniikan mukaansatempaavasta äänestä ja pelata pelejä entistä suuremmalla tilan ilmaisulla. Ne toimivat saumattomasti PlayStation 5-konsoleiden kanssa: näet äänenvoimakkuuden, akun varaustason ja mikrofonin mykistyksen näytöllä pelaamisen aikana.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Pelikuulokkeet

Suosituskäyttö

Pelikonsoli, tietokone

Pelaaminen

Kyllä

Äänilähtö

Kuulokkeiden muoto

Korvan ympäri

Kuulokkeiden kuppityyppi

Suljettu

Kuuloketekniikka

Dynaaminen

Liitettävyystekniikka

Langaton, langallinen

Langaton tekniikka

Radio

Äänentoistotila

Stereo

Ääniefektit

360 Spatial Sound for Gaming

Taajuusvaste

5 - 20 000 Hz

Herkkyys

89 dB

Impedanssi

21 Ohm

Kaiutinelementin koko

40 mm

Säädeltävä pääpanta

Kyllä

Mikrofoni

Tyyppi

Tanko

Koko tai muoto

Mikrofonikuulokkeet

Mikrofonin toimintamuoto

Kaksisuuntainen

Melunvaimennus

Kyllä

Melunvaimennustekniikka

Tekoälyllä toimiva ympäristömelun vaimennus

Kaukosäädin

Säädöt

Vaimennus, master-äänenvoimakkuus

Langaton yhteys

Radiotaajuusalue

2.4GHz

Akku

Akunkesto

Jopa 28 tuntia

Latausaika

Noin 3.5 tuntia

Paino

260 g

Väri

Musta

Muuta

Myyntipakkauksen sisältö

Pakkauksen sisältö

Kuulokejohto (miniliitin 3,5 mm 4-napainen), USB-C latauskaapeli, Langaton sovitin (USB Type-A), takuukortti, käyttöopas

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p. +358 (0) 969379450 ma-pe klo 09:00 - 17:00 | https://www.sony.fi/electronics/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

4548736155671

Telian tuotekoodi

9121061