LG-soundbarit

Paranna viihdekokemustasi LG-soundbarilla – lisäpontta TV-ääneen ja kodin koko äänentoistojärjestelmälle. Laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä luot tunnelmaa kotiin ja tuot elokuvahetket eloon todentuntuisesti. LG-soudbarit tarjoavat kristallinkirkasta ääntä ja ryhdikästä bassosoundia. Tutustu valikoimaan LG-soundbareja!

kuvitus kuva aiheesta LG-soundbarit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  LG-soundbar elokuvien ystäville

  Täytä olohuoneesi äänellä – valitse LG-soundbar. Yhdistämällä LG-soundbarin televisioon loihdit huomattavaa lisäpotkua TV-ääneen. 

  Soundbar-kaiutin nostaa elokuvien äänimaiseman aivan omalle tasolleen. Hillityn tyylikkäästi muotoillut LG-soundbarit istuvat myös saumattomasti sisustukseen kuin sisustukseen.

  LG-soundbariin yhdistät langattomasti myös muut äänilähteet, kuten puhelimettietokoneet tai tabletit. Kuuntele vaikka suosikkikappaleitasi Spotifysta LG-soundbarin kautta.

  Löydät valikoimastamme myös kattavan valikoiman muita kaiuttimia, kuten Bluetooth-kaiuttimet sekä aktiivikaiuttimet.

  Jotta musiikin striimaus ja viihdehetki ei yllättäen katkeaisi, päivitä puhelinliittymä sekä kodin nettiliittymä rajattomaksi. Tutustu samalla edulliseen taloyhtiölaajakaistaan. Nykyisen laajakaistasi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

  LG-kaiuttimet ja muut suositut tuotteet

  Soundbarien lisäksi löydät valikoimastamme LG-kaiuttimet. Bluetooth-ominaisuudella varustettu LG-kaiutin on helppo yhdistää eri laitteisiin sekä sijoittaa tilanteen mukaan eri puolille asuntoa.

  LG-kaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi Samsung-soundbaritLG-soundbaritJamo-kaiuttimetHarman Kardon -kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon. Kodin äänentoiston uudelle tasolle nostavat myös Urbanista sekä Tivoli Audio.

  Kun uudet LG-kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä esimerkiksi kuulokkeetpuhelimettabletitälykellot, televisiot sekä tietokoneet monilta eri merkeiltä sekä eri hintaluokista. Kiinnostaisivatko esimerkiksi viimeisimmät JBL-kuulokkeetBeats-kuulokkeet taikka Sudio-kuulokkeet? Tutustu myös suosittuihin Apple-kuulokkeisiin, eli AirPodsAirPods Pro sekä AirPods Max. Onko treenin seuraaminen Suunto-kelloApple Watch taikka uusin Gamin-kello seuranasi toivelistallasi? Tutustu laajaan valikoimaamme, ja löydä omat uudet suosikkituotteesi!

  Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' Day 2021Black Friday 2021 sekä Cyber Monday 2021, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjat 2021.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin