Hiiret

Käteen sopiva ja ergonominen hiiri helpottaa tietokoneella työskentelyä. Löydät valikoimastamme tietokoneen hiiret jokaiseen tarpeeseen. Etsitpä sitten pienellä viiveellä ja pitkällä akun kestolla varustettua langatonta hiirtä tai suorituskykyistä ja nopeaa langallista hiirtä. Tutustu valikoimaan ja valitse tarpeisiisi topiva hiiri!

kuvitus kuva aiheesta Hiiret

35 tuotetta

search
Näytetään 35/35

Langaton vai langallinen tietokonehiiri?

Erillinen tietokonehiiri tehostaa ja helpottaa tietokoneella työskentelyä, ja on huomattavasti ergonomisempi vaihtoehto verrattuna pelkällä kannettavan kosketuslevyllä työskentelyyn. Ergonimisesti muotoiltu hiiri pitää käden vakaassa asennossa ja tuntuu kädessä miellyttävältä myös pidemmän työpäivän ajan. Sopivan tietokonehiiren valinnassa kannattaa miettiä mihin tarkoitukseen hiiri on tulossa? Tarvitsetko kevyen ja kompaktin tietokonehiiren hyvällä akun kestolla, joka kulkee kätevästi mukana, vai kaipaatko jykevämpää ja vakaampaa hiirtä, joka huolehtii myös ranteen ergonimisesta asennosta?

Kannattaa myös miettiä, sopiiko omiin tarpeisiin paremmin langallinen vai langaton hiiri? Langallisen hiiren vahvuus on, että sinun ei tarvitse huolehtia akun kestosta tai paristoista. Langallinen hiiri voi sopia myös sinulle, jos työskentelet aina samalla työpisteellä, eikä hiiren tarvitse olla nopeasti mukaan napattava. Langaton hiiri on kätevä etenkin silloin, jos haluat välttää ylimääräisiä johtoja ja haluat, että tietokonehiiri kulkee helposti mukana pienessä tilassa. Tutustu valikoimamme langallisiin ja langattomiin hiiriin, ja valitse omiin tarpeisiisi täydellinen tietokonehiiri. Katso esimerkiksi laadukkaat Logitech-hiiret.

Tietokonehiiren kaveriksi muut tietokonetarvikkeet

Kun sopiva tietokonehiiri on valittu, voi sen rinnalle olla tarpeellista hankkia kätevä tietokoneen näppäimistö. Näppäimistön valinnassa pätee samat säännöt kuin hiiren valinnassa – mieti millaiseen tarpeeseen näppäimistö on tulossa? Kaipaatko langatonta vapautta vai sopiiko sinulle mieluummin langallinen vaihtoehto, jonka kanssa ei tarvitse huolehtia akun kestosta? Tutustu valikoimamme langallisiin näppäimistöihin sekä langattomiin näppäimistöihin. Löydät laajasta tietokonetarvikkeidemme valikoimasta myös laadukkaat tietokonenäytöt, läppäreille sopivat tietokonelaukut, tulostimet, erilaiset kaapelit ja adapterit sekä kovalevyt.

Laadukas netti on tietokoneella työskentelyn perustarve. Hanki kotiin luotettava laajakaistayhteys. Sekä tietokone että nettiyhteytesi kannattaa myös suojata turvapaketilla. Siten vältyt viruksilta ja vakoiluohjelmilta. Voit käyttää nettiä aina huoletta, kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista ja kuulet ensimmäisenä uutuuksista.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin