Näppäimistöt

Laadukas näppäimistö tehostaa ja helpottaa päätetyöskentelyä niin kotikonttorilla kuin toimistolla. Löydät valikoimastamme ergonomiset ja kompaktit näppäimistöt sekä langattomat näppäimistöt ilman ylimääräisiä johtoja. Valikoimamme kattaa myös suorituskykyiset ja kestävät pelinäppäimistöt.

kuvitus kuva aiheesta Näppäimistöt

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Hyvin valittu näppäimistö tehostaa työskentelyä

  Laadukas ja tarpeisiin sopiva näppäimistö tehostaa ja parantaa työskentelykokemusta. Näppäimistön valinnassa kannattaa ottaa huomioon mm. kaipaako langatonta vapautta, näppäinten asettelut, ergonomisuus ja muut näppäimistöjen erikoistoiminnot. Langatonta vapautta tuo valikoimamme langattomat näppäimistöt, jotka eivät sisällä ylimääräisiä johtoja, ja pitävät näin työpöydän siistimpänä. Langaton näppäimistö on myös helppo napata mukaan esimerkiksi työmatkalle. Mikäli et halua huolehtia akun kestosta, voi tarpeisiisi sopia paremmin langallinen näppäimistö. Tutustu myös RGB-valaistuksella varustettuihin näppäimistöihin, jotka tuovat mukaansatempaavan valaistuksen työpisteellesi. Mikäli haluat olla varma hyvästä ergonomiasta, pidä silmällä näppäimistön muotoilua. Olitpa sitten intohimoinen pelaaja, ammattikirjoittaja tai tarvitset vain päivitystä nykyiseen näppäimistöösi, löydät varmasti valikoimastamme sopivan näppäimistön itsellesi.

  Kun näppäimistö on valittu, tutustu myös hiiriin, hiirimattoihin, näyttöihin ja kaapeleihin. Tilaa samalla uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja tulevista kampanjoistamme.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin