Tietokonelaukut

Tietokonelaukku pitää läppärisi tyylikkäästi suojattuna. Tietokonerepussa kuljetat kätevästi läppärisi lisäksi muutkin tietokonetarvikkeesi ja tavarasi. Pelaajille suunnitellut pelireput sisältävät sopivasti tilaa peliläppärille ja oheislaitteille.

kuvitus kuva aiheesta Tietokonelaukut

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Tyylikäs ja käytännöllinen tietokonelaukku

  Laadukas ja käytännöllinen tietokonelaukku sekä näyttää hyvältä että suojaa läppäriäsi mahdollisilta iskuilta ja vaurioilta. Tietokonelaukku on hyvä sijoitus niin arkeen kuin matkalle, sillä kannettava kulkee kätevästi ja turvallisesti laukussa mukana niin pidemmillä kuin lyhyemmillä reissuilla. Tietokonelaukku sopii erityisesti liikkuvaan elämäntyyliin ja se voi olla jopa tyylikäs lisämauste asuusi. Valitsemalla ergonomisen tietokonelaukun, voit olla varma, että kannettavaa on mukava kantaa myös pidemmillä reissuilla.

  Löydät valikoimastamme erityylisiä ja -kokoisia tietokonelaukkuja ja läppärireppuja. Voit siis valita juuri omalle kannettavallesi sopivan laukun. Myös materiaaleissa on eroja – haluatko tyylikkään nahkaisen tietokonelaukun, vai kaipaatko hieman hillitympää kankaista harmaata tai mustaa läppärilaukkua? Ehkä sinulle riittää näppärä kannettavan suojatasku, joka sujahtaa kätevästi jo olemassa olevaan reppuun?

  Kun uusi tietokonelaukku on valittu, kannattaa tutustua myös valikoimamme muihin tietokonetarvikkeisiin. Katso esimerkiksi hiiret, näppäimistöt, hiirimatot sekä kaapelit ja laturit.

  Tilaa samalla uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja tulevista kampanjoistamme.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin