Tietokonelaukut

Tietokonelaukku pitää läppärisi tyylikkäästi suojattuna. Tietokonerepussa kuljetat kätevästi läppärisi lisäksi muutkin tietokonetarvikkeesi ja tavarasi. Pelaajille suunnitellut pelireput sisältävät sopivasti tilaa peliläppärille ja oheislaitteille.

kuvitus kuva aiheesta Tietokonelaukut

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Tietokonetarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

  Hidasteleeko tietokone tai läppäri? Päivitä tietokone uuteen ja nauti tehokkaista ominaisuuksista ja käytön vaivattomuudesta. Varmista myös, että tietokonekomponentit, kuten kovalevyt, ovat ajan tasalla ja tee surffailusta, töiden teosta ja vaikkapa pelaamisesta aiempaakin sujuvampaa.

  Tietokoneen käyttö on aina mutkatonta, kun netti toimii nopeasti. Hanki kotiin luotettava laajakaistayhteys. Esimerkiksi reitittimeen tai mokkulaan löydät meiltä myös sopivan mobiililaajakaistan.

  Sekä tietokone että nettiyhteytesi kannattaa myös suojata turvapaketilla. Siten vältyt viruksilta ja vakoiluohjelmilta. Voit käyttää nettiä aina huoletta, kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla.

  Loppuvuosi on täynnä ostostapahtumia. Singles' DayBlack Friday sekä Cyber Monday kutsuvat tekemään säästöjä marraskuussa. Meiltä löydät myös paljon hyviä isänpäivälahjaideoita sekä joululahjaideoita.

  Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin