Logitech-hiiret

Logitech-valikoimastamme löytyy laaja tarjonta niin langallisia, kuin langattomia hiiriä jokaiseen tarkoitukseen. Kun etsinnässä on edullinen, mutta samalla myös laadukas tietokonehiiri, on Logitech oiva valinta! Onko valintasi ergonominen, hiljainen vai kenties pieni ja ketterä hiiri? Löydät myös erikseen pelaamiseen tarkoitetut hiiret pelihiiret-kategoriastamme.

kuvitus kuva aiheesta Logitech-hiiret

18 tuotetta

search
Näytetään 18/18

Logitech-hiiri työskentelyyn ja pelaamiseen

Laadukkaalla Logitechin hiirellä nostat sekä työskentelyn että pelaamisen uudelle tasolle. Löydät Logitechin hiiristä niin langattomia kuin langallisia vaihtoehtoja sekä pelihiiriä että työskentelyhiiriä. Mikäli etsit persoonallista hiirtä, joka tuo väriä työ- tai pelipöydällesi, valitse Logitechin hiiri, joka on varustettu mukaansatempaavalla RGB-valaistuksella. Logitechin pelihiiristä löydät hiiriä suorituskykyisillä tunnistimilla sekä huippupitkillä akun kestoilla.

Laadukkaan hiiren rinnalle kannattaa hankkia siihen sopiva hiirimatto, joka tuo esiin Logitech-hiiren parhaat puolet. Laadukas hiirimatto saa hiiren liukumaan alustalla tasaisesti ja se suojaa samalla työpöytää. Tutustu esimerkiksi Logitech-hiirimattoihin, jotka on valmistettu erityisesti Logitech-hiiriä silmällä pitäen.

Päivitä kodin netti ajan tasalle

Jotta työskentely on mukavaa myös kotona, kannattaa päivittää kodin kiinteä netti tai mobiililaajakaista ajan tasalle. Voit tarkistaa nykyisen nettisi nopeuden nopeustestillä.

Löydät verkkokaupastamme myös kaikki muut laitehankinnat toimivaan arkeen. Katso esimerkiksi valikoimamme älykellot, televisiot, tabletit, tietokoneet, kuulokkeetkaiuttimet sekä puhelimet.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin