Hiirimatot

Laadukas hiirimatto suojaa työpöytää ja saa hiiren liikkumaan alustalla sulavasti. Hiirimatto parantaa sekä hiiren toimintaa että tekee työskentelystä mukavaa. Hiirimaton luistamaton pohja ja tasainen pintamateriaali takaavat täydellisen alustan työskentelyyn. Löydät valikoimastamme kestävät ja erikokoiset hiirimatot jokaiseen tarpeeseen.

kuvitus kuva aiheesta Hiirimatot

Tyylikäs hiirimatto kruunaa työpisteen

Laadukas hiirimatto edistää työskentely- tai pelikokemustasi huomattavasti. Hiirimatto saa hiiren liikkumaan alustalla tasaisemmin sekä pitää työpöydän siistinä. Hiirimaton pintamateriaali mahdollistaa hiiren liikkeiden optimaalisen tarkkuuden ja nopeuden. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erikokoisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja hiirimattoja. Löydät valikoimasta myös erityisesti pelaamiseen suunnitellut pelihiirimatot. Tutustu ja valitse tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva hiirimatto!

Katso myös tietokonehiiret, näppäimistöt, tietokonelaukut ja muut tietokonetarvikkeet, mikäli työskentelyvälineesi kaipaavat päivitystä. Tilaa samalla uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja tulevista kampanjoistamme.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin