Gaming Crazy Days on tauolla

Älä kuitenkaan huoli, sillä meiltä löydät laajan valikoiman liittymiä ja tuotteita vuoden ympäri.

Gaming Crazy Days on taas pian täällä

Gaming Crazy Days -kampanja tarjoaa valtavasti tuotteita huippuedullisesti kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Tarjousvalikoima sisältää pelitietokoneita, pelituoleja, pelinäyttöjä, pelikuulokkeita, pelikonsoleita ja muita pelitarvikkeita. Lisäksi Gaming Crazy Days -tarjouspäiviltä voit löytää esimerkiksi puhelimia ja liittymiä edullisin hinnoin.

Seuraavaa kampanjaa odotellessa, tsekkaa ajankohtaiset tarjoukset alta.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Kaikki laitteet pelaamiseen

  Löydä tarvittavat laitteet ja ammattilaisten suosimat välineet pelaamiseen laajasta valikoimastamme.

  Katso kaikki pelituotteet
  21-04-B2C-teliafi-esports-pelilaitteet-magnolia-card-360x360
  Salainen huippudiili sinulle

  Salainen huippudiili sinulle

  Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen liittymäsi 5G-aikakaudelle. Puhelinnumerosi toimii etukoodina!

  Tietokoneen tietoturva
  Turvapaketti

  Tietokoneen tietoturva

  Kodin tietokoneet on hyvä suojata viruksilta ja muilta vakoiluohjelmilta. Suojaa nettiyhteytesi ja vaikka kaikki kodin laitteet Turvapaketilla. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

  Pelikoneen nettiyhteys
  Mobiililaajakaista

  Pelikoneen nettiyhteys

  Muista myös päivittää nopea mobiilinetti kannettavaasi, jotta voit pelata tietokoneellasi missä vain ilman yhteyden katkeilua.

  Telia esports
  E-urheilu

  Telia esports

  Olemme mukana tekemässä Suomesta e-urheilun ykkösmaata. Tsekkaa esports-sivustomme ja tutustu muun muassa artikkeleihin esportsin maailmasta.

  Telia esports series e-urheilusarjat
  e-urheilu

  Telia esports series e-urheilusarjat

  Kovinta esportsia meiltä ja maailmalta! Telia Esports Seriesin sateenvarjon alla pelataan e-urheilusarjoja suosituimmista peleistä. Seuraa suomalaisten pelaajien nousua huipulle.

  Pelitietokonetarjoukset ja muut löydöt

  Gaming Crazy Days on odottamisen arvoinen tarjouskampanja kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Kampanjan tuotetarjonnasta voit löytää lyömättömät pelitietokonetarjoukset, pelituolitarjoukset, pelinäyttötarjoukset sekä monet muut pelaamiseen liittyvät tarjoukset ja aletuotteet.

  Alennetut tuotteet sekä alennusten määrät vaihtelevat aina kampanjoittain, mutta tarjolla on useimmiten esimerkiksi pelipöytäkoneita, pelikannettavia, pelihiiriä, pelinäyttöjä sekä pelituoleja huomattavasti alennetuin hinnoin.

  Gaming Crazy Days on tarjouskampanja, jota et halua jättää välistä. Esimerkiksi pelitietokonetarjoukset sekä pelikannettavatarjoukset voivat tuoda huomattavia säästöjä pelibudjettiisi.

  Pelitarvikkeet edullisesti

  Gaming Crazy Daysin pelikuuloketarjoukset, pelinäyttötarjoukset ja kaikki muut tarjoustuotekategoriat pitävät sisällään edullisin hinnoin varustettuja huippupelituotteita tunnetuilta valmistajilta.

  Pelitietokonevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi Lenovo-tietokoneet, Acer-tietokoneet sekä HP-tietokoneet. Ammattimaiset kuulokkeet pelaamiseen puolestaan löydät esimerkiksi merkeiltä HyperX, Logitech, Sony sekä Asus.

  Huipputason pelaaminen sekä vapaa-ajan pelaaminen jakavat jotain yhteistä. Molemmille on välttämätöntä, että yhteydet ovat kunnossa, jotta pelisessio kulkee sujuvasti. Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, niin voit unohtaa sivuseikat ja keskittyä pelaamiseen.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin