Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Datalle on lottovoitto sijoittua Suomeen

Kyberuhkien ja luonnonmullistusten maailmassa tietojesi turvasataman on hyvä löytyä läheltä. Meiltä saat joustavia palveluita turvallisesti kotimaisista datakeskuksistamme.

Datakeskukset ovat digitaalisella aikakaudella merkittäviä tuotannontekijöitä ja kiinteä osa yhteiskunnan infrastruktuuria. Yritysten toiminnalle kriittisen datan määrä on merkittävässä kasvussa. Miten teillä on varauduttu asiaan? Investoitteko omaan konesaliin vai löytäisimmekö yhdessä helpompia ja kustannustehokkaampia tapoja? Jätä yhteystietosi meille, niin pohditaan yhdessä yrityksellesi parhaat datakeskusratkaisut.

Interested in data center services? Read more in English here.

Konesalien ulkoistamisen hyödyt sinulle

HUIPPUTEHOA JA HYÖTYKÄYTTÖÄ

Telia Helsinki Data Centerin suunniteltu kapasiteetti on 24 megawattia sulaa IT-tehoa ja aloituskapasiteetti vähintään 6 megawattia. Tavoitteenamme on kerätä kaikki syntyvä lämpö talteen ja hyötykäyttöön.

Lisätietoa datakeskuksesta

Lataa esite

Tutustu konesaliratkaisuihin

Keskustellaanko datakeskuksista?

Tarjoamme turvalliset, joustavat ja helppokäyttöiset datakeskuspalvelut yrityksellesi. Annathan tietosi, niin löydetään yhdessä sinulle sopivimmat ratkaisut.