Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tiesithän, että voit tehdä muutokset liittymiisi ja hakea lisää maksuaikaa helposti Yritysportaalissa. Lue lisää

Turvalliset konesalipalvelut suomesta

Telia Colocation -laitetilapalvelun avulla saat palvelimillesi nykyaikaisen, valvotun ja IT-laitetilojen vaatiman energiatehokkaan ja turvallisen ympäristön.

Mikä on Telia Colocation laitetilapalvelu?

Telia Colocation -laitetilapalvelu on hyvä valinta yksittäiselle palvelimelle tai kokonaisille palvelinympäristöille. Kotimaisista datakeskuksistamme löydät luotettavan ja turvallisen laitetilaratkaisun. Laitetilapalvelu sisältää eri tarpeisiin mukautuvat valmiit tilavaihtoehdot ja näitä täydentävät tilakohtaiset lisäpalvelut, kuten jäähdytyksen, sähkönsyötön ja niiden varmennukset sekä kulunhallinnan.

Lataa esite

Muut tilat

Voit vuokrata datakeskuksestamme myös muita erilaisiin tarpeisiin soveltuvia tiloja. Turvaluokitellussa huonetilassa voi käsitellä ja säilyttää arkaluonteista
materiaalia. Tilassa on huomioitu erityisesti julkishallinnon tarpeet. Voit hankkia myös työpisteen jaetusta toimistotilasta tai kokoustaa AV-tekniikalla varustetussa kokoushuoneessa. Saatavilla on myös asiakaskohtaisia lukittuja varastotiloja.

Lue lisää laitetilapalvelusta