Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikki artikkelit

Palvelulaite 365 – toimiston pyörittämiseen tarvittavat työkalut palveluna

2 min

Mitä jos saisit kaikki yrityksesi pyörittämiseen tarvittavat läppärit, tabletit ja ohjelmistot yhtenä pakettina ja yhdellä kuukausimaksulla? Tai jos voisit ottaa uuden palvelun ja laitteen käyttöön ilman turhaa säätöä ja päänvaivaa? Palvelulaite 365 -paketin avulla voit unohtaa turhat asennus- ja ylläpitomurheet.

Toimivat laitteet ja aina ajan tasalla olevat ohjelmistot helpottavat sinun ja työntekijöidesi työskentelyä. Etenkin ilman omaa IT-tukea eri lähteistä hankittujen toimistotyökalujen hallintaan menee usein turhaa aikaa ja rahaa. Vaikka osaamista laitteiden ja ohjelmistojen asentamiseen löytyisikin, on helpotus kun kaikki on asennettu valmiiksi ja huolehdittu puolestasi.

Telia Palvelulaite 365 on laitteet ja ohjelmistot yhdessä paketissa

Mitä kaikkea paketti sitten pitää sisällään? Palvelulaite 365 -paketin kuukausihintaan kuuluu vakuutettu Microsoft Surface -läppäri tai -tabletti, Microsoftin Office 365 -ohjelmistopaketti, tietoturva laitteelle, tietosuoja datalle sekä laitteen ylläpito ja tuki. Käyttöönotto on tehty niin helpoksi kuin mahdollista. Laitteen voi ottaa heti käyttöön O365-tunnuksilla ja kaikki on käyttövalmista samassa ajassa kun nautit kupin kahvia.

Office 365 -paketti pitää sisällään uusimmat sovellusversiot tekstinkäsittelyyn, laskentaan, esityksiin ja julkaisemiseen sekä viestimiseen. Paketin mukana saat käyttöösi myös sähköpostin ja kalenterin, tiimityökalut, pilvitallennustilan sekä työkalut ajanvaraukseen ja asiakastietojen hallintaan.

Laitteesi turvataan virustorjuntaohjelmalla, joka pyörii automaattisesti taustalla tunnistaen haittaohjelmia. Paketti sisältää myös kiintolevyn kryptauksen eli salausohjelman, joka varmistaa ettei varkaus- tai katoamistapauksessa ulkopuoliset pääse käsiksi tärkeisiin ja arkaluonteisiin tiedostoihisi, kuten asiakastietoihin.

Kiinnostuitko? Tutustu palveluun

Microsoft Intunen myötä yrityksesi laitteet ja niissä olevat sovellukset ovat keskitetyn hallinnan piirissä – voit olla huoletta myös työntekijöidesi laitteiden käytön ja ohjelmien suhteen. Liiketoimintaan ei tule suuria katoksia vaikka laite katoaisi tai varastetaan; ilmoitat ongelmasta, odotat asentajaa tai vaihtolaitetta, kirjaudut sisään uudelle laitteelle ja henkilökohtainen sisältösi latautuu automaattisesti.

Kuusi syytä hankkia Palvelulaite 365:

•    Edullinen kokonaiskustannus laitteille ja ohjelmistoille
•    Yksi sopimuskumppani
•    Käytössäsi aina toimivat ja päivitetyt työvälineet
•    Ajantasainen tietoturva ja varmuuskopiointi
•    Laitteiden tietoturvallinen kierrätys
•    Säästät aikaa ja harmia hankinnassa, käytössä ja päivittämisessä

Teksti: Tuija Koukkula

Yrittäjä, keskity rauhassa kasvuun ja menestykseen

Saat meiltä yhden katon alta fiksuja ja joustavia, yritystoimintaasi tehostavia ICT-ratkaisuja, ja voit itse keskittyä olennaiseen.

Lue lisää
Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Palvelulaite Yrittäjän ratkaisut
Edellinen artikkeli
Helpompaa ja nopeampaa – KPMG siirtyi käyttämään sähköistä allekirjoitusta
Sähköinen allekirjoitus on tuonut KPMG:n toimintaan lisää joustavuutta ja säästöjä.
Seuraava artikkeli
Elävyysindeksi mullistaa tapahtumatoiminnan Tampereella
Telian Crowd Insights -menetelmällä Tampere saa tietoa keskustan elävyydestä.