YO-yhteensopivat tietokoneet

Valikoimastamme löydät DigabiOS- ja Abitti-yhteensopivat kannettavat, joilla suoritat lukio-opintojen lisäksi ylioppilaskirjoitukset. Kannettavat ovat valmistajien toimesta testattu yhteensopiviksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti / DigabiOS) kanssa. HUOM: Digabi OS on kolmannen osapuolen ohjelmisto, emme voi koskaan taata täydellistä toimivuutta ohjelmiston päivityksistä johtuen.

kuvitus kuva aiheesta YO-yhteensopivat tietokoneet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Tietokone opiskelijan tarpeeseen

  Luotettava tietokone auttaa sinua suorittamaan opiskelusi olitpa sitten suorittamassa lukio-opintoja tai ammatillisia opintoja. Valikoimastamme löydät laadukkaat kannettavat tietokoneet opiskeluun tunnetuilta valmistajilta, kuten Acer, Lenovo, HP ja Huawei.

  Lukioläppäriä hankittaessa on hyvä varmistaa, että se soveltuu lukio-opinnoista suoriutumisen lisäksi ylioppilaskirjoitusten suorittamiseen. Valikoimastamme löydätkin DigabiOS- ja Abitti-yhteensopivat kannettavat, joilla niin lukio-opinnot kuin ylioppilaskirjoituksetkin suoriutuvat ongelmitta.

  Kannettavat ovat valmistajien toimesta testattu yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (ABITTI / DIGABI OS) kanssa.

  HUOM: Digabi OS on kolmannen osapuolen ohjelmisto, emme voi koskaan taata täydellistä toimivuutta ohjelmiston päivityksistä johtuen.

  Tietokone on hyvä suojata viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta. Suojaa nettiyhteytesi ja vaikka kaikki kodin laitteet Turvapaketilla. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

  Kun tietokone on päivitetty, varmista myös, että kaikki lisälaitteet ovat parhaimmasta päästä. Läppärin kaveriksi kannattaa hankkia hiiri helpottamaan käyttöä. Ulkoinen kovalevy tuo lisää tallennustilaa ja kuulokkeet tuovat mukavuutta esimerkiksi koulumatkoja varten.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin