Samsung-uutuudet

Samsungin Unpacked -tilaisuudessa 10. elokuuta julkaistiin odotetut uutuudet – Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -puhelimet, Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot sekä valtavalla soundilla varustetut Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet. Tutustu uutuuksiin ja tilaa omasi nyt!

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Samsung

  Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

  Tilaa uutiskirje
  Samsung uutuudet kokoelma 500x500
  Samsung Galaxy Fold4
  Galaxy Fold4

  Samsung Galaxy Fold4

  Galaxy Fold4 antaa sinulle tuplasti mahdollisuuksia. Käytä sitä sekä puhelimena että tablettina, ja vie tuottavuutesi uudelle tasolle. Kirkkaimman kärkitason kamera, sujuva moniajo ja saumaton sovellusten yhteispeli. Tätä kaikkea on Galaxy Fold4. Älykkäämpi, sulavampi ja vieläkin tehokkaampi. Tutustu ja ihastu uuden Galaxy Fold4:n käyttöominaisuuksiin.

  Samsung Galaxy Flip4
  Galaxy Flip4

  Samsung Galaxy Flip4

  Galaxy Flip4 – niin pieni, niin mahtava. Entistä suurempi akku, ikoninen rakastettu muotoilu ja entistä kestävämpi materiaali. Avaa Galaxy Flip4 ja pääset kokemaan täysikokoisen 120 Hz 6,7" dynaamisen näytön. Taitettuna saat puhelimesta miltein puolet pienemmän. 1,9" etunäytöllä hoidat kaikki tärkeimmät tehtävät. Älykkäämpi, vapaampi ja entistäkin upeampi. Tutustu uuden Galaxy Z Flip4:n ominaisuuksiin.

  Samsung Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro
  Galaxy Watch5

  Samsung Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro

  Kello, joka tuntee sinut parhaiten. Samsung Galaxy Watch5 -älykellon nostaa harjoittelusi uudelle tasolle. Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro ovat täynnä edistyneitä ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi ja inspiroivat sinua aktiiviseen elämäntyyliin. Tutustu uuteen Galaxy Watch5 -sarjaan ja valitse omasi nyt.

  Samsung Galaxy Buds2 Pro
  Galaxy Buds2 Pro

  Samsung Galaxy Buds2 Pro

  Valtava soundi. Älykäs muotoilu. Aktiivinen melunvaimennus. Galaxy Buds2 Prot ovat mukavat, kevyet ja niiden äänenlaatu on voittamaton. Anna äänielämyksen lumota sinut ja uppoudu kuulokkeiden uskomattomaan äänimaailmaan. Tätä kaikkea on uudet Samsung Galaxy Buds2 Pro -bluetooth-kuulokkeet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin