Samsung Galaxy -tarvikkeet

Hanki puhelimellesi lisätarvikkeet Samsungin laadukkaista alkuperäistarvikkeista. Löydät valikoimastamme Samsungin laadukkaat laturit ja muut luotettavat lisätarvikkeet. Tutustu myös Samsungin SmartTag -paikantimiin.

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy -tarvikkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsungin alkuperäistarvikkeet

  Hanki puhelimellesi laadukkaat lisätarvikkeet Samsungin alkuperäistarvikevalikoimasta. Löydät kattauksesta esimerkiksi Samsungin tehokkaat ja luotettavat seinälaturit, jotka antavat nopeasti virtaa pikalatauksella. Tutustu myös Samsungin SmartTag -paikantimiin, joilla paikannat arvoesineesi hetkessä.

  Tutustu lisäksi muihin Samsung-tuotteisiin. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Samsung Galaxy -puhelimet, kuten Galaxy S23 -sarjan sekä taittuvanäyttöisen Samsung Galaxy Z -sarjan. Mikäli hankintalistalla on uusi älykello, tutustu Samsung Galaxy Watch -älykelloihin. Tablettivalikoimastamme löydät tehokkaat ja inspiroivat Samsung Galaxy Tab -tabletit.

  Puhelimen lisätarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

  Löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria ja suojalaseja, joilla suojaat puhelimesi iskuilta ja naarmuilta. Löydät joukosta varmasti suosikkisi, olipa käytössäsi iPhoneHonorOnePlusXiaomiMotorola tai Samsung Galaxy.

  Varavirtalähde pelastaa sinut silloin, kun puhelimen virta loppuu yllättäen. Kaapeleita, adaptereita ja latureita kannattaa olla muutama varakappale, jotta virtaa on aina tarvittaessa saatavilla. Autotarvikkeilla lataat sekä säilytät puhelinta autossa turvallisesti. Muistikortilla laajennat näppärästi puhelimesi tallennustilaa kaikkia muistojasi varten.

  Kun uuden puhelimen lisätarvikkeet on kunnossa, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Löydät meiltä myös liittymät lapsille ja näppärät prepaid-liittymät.

  Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin