WilfaInnobot RVC-D4000AI -robottipölynimuri602784

 • Wilfa RVC-D4000AI -robotti-imuri imuroi ja moppaa kotisi tehokkaasti ja älykkäästi jopa 4000 Pa:n teholla
 • Tekoälyn avulla robotti-imuri tunnistaa esineet ja huoneet sekä optimoi kulkureitin tehokkuuden maksimoimiseksi
 • Siistii jopa 220 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 6400 mAh:n akun ansiosta

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 4000 Pa

  Imuteho

 • 6400 mAh

  Akku

 • Suomenkielinen

  Sovellus

 • WI-FI

  Yhteys

Wilfa Innobot RVC-D4000AI -robotti-imuri

Wilfa RVC-D4000AI -robotti-imuri siistii kotisi tehokkaasti ja älykkäästi. Tekoälyn ansiosta se tunnistaa esineet ja huoneet, ja merkkaa ne automaattisesti karttaan optimoiden samalla kulkureittiä. Lisäksi robotti-imuri tunnistaa matot, ja puhdistaa ne entistä tehokkaammin kelluvamekanismisen harjan Auto Boost -toiminnolla ja 4000 Pa:n imuteholla. Jopa 4000Pa:n imuteholla se imee kaiken lian, pölyn, & koirankarvat ja puhdistaa niin nurkat kuin seinänvierustatkin. Wilfa RVC-D4000AI -robotti-imuri siistii jopa 220 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 6400 mAh:n akun ansiosta. Jos akku ei riitä halutun tilan siivoamiseen kerralla Innobot palaa automaattisesti latausasemalle ja latautuu 60 %:iin ennen kuin se jatkaa puhdistusta siitä, mihin se ennen lataustarvetta jäi. Matalan 9,7 cm korkeutensa ansiosta se kulkee ongelmitta useimpien sohvien ja sänkyjen alle.

LDS + Structure Line -navigaatio

Wilfa RVC-D4000AI -robotti-imurissa on 360⁰ korkean tarkkuuden laajakulma lasersensori ja LiDAR-navigointi, jotka mahdollistavat samanaikaisen paikannuksen ja kartoituksen. Laserin, 13 tarkkuusanturin ja tarkan laajakulmasensorin avulla Innobot luo tarkan kartan kodistasi ja tunnistaa reaaliaikaisesti esineet ja esteet, kuten lelut, sukan tai muun lattialle jääneen tavaran. Teknologiansa ansiosta Innobot pystyy mittaamaan tarkat etäisyydet seiniin, huonekaluihin ja muihin ympärillä oleviin esineisiin, ja tämän ansiosta se liikkuu sujuvasti tilasta toiseen törmäämättä esineiseen. Robottia on mahdollista käyttää useammassa kerroksessa, ja putoamissensorinsa ansiosta se tunnistaa portaat eikä putoa niistä alas.

Märkämoppaus tärinällä

Wilfa RVC-D4000AI -robotti-imuri hoitaa imuroinnin lisäksi lattioiden moppauksen. Sen edestakaisin liikkuva moppauslasta liinoineen ja jatkuva moppauspaine takaavat lattioiden tarkan ja huolellisen puhdistuksen. Moppi on täysleveä, ja toisin kuin useimmissa muissa moppaavissa robotti-imureissa, joissa vain pieni osa mopin pinnasta liikkuu, Innobotin koko moppilasta liikkuu edestakaisin hankaavin liikkein mikä osaltaan maksimoi hankauspinnan kokoa, hankaustehoa ja imukykyä. Robotti-imurissa on lisäksi elektroninen vedensäätely, jota voit säätää sovelluksen kautta tarpeisiisi sopivaksi kolmen eri tason avulla. Valittavanasi on myös Y-muotoinen moppaus.

Y-moppaus

Tärinämoppauksen lisäksi voit halutessasi käyttää Y-moppausta. Tämä tarkoittaa, että robotti-imuri liikkuu edestakaisin liikkein muodostaen samalla Y-kirjaimen kaltaisen kuvion. Tällä tavoin saadaan aikaan vielä perusteellisempi moppaus, kun robotti liikkuu saman alueen yli useita kertoja.

2,4 GHz + 5 GHz ja Wi-Fi-soveltuvuus

Robotti kytkeytyy Wi-Fi-verkkoon, jolloin voit hallita sitä täysin matkapuhelimellasi – missä ikinä oletkin. Nopeat yhteydet mahdollistavat saumattoman yhteyden sovellukseen sekä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen kotiverkossasi.

Suomenkielinen ja käyttäjäystävällinen sovellus

Sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan robotistasi, ja jonka kautta pystyt helposti muokkaamaan eri asetuksia. Sovelluksessa voit päättää imuroidaanko, mopataanko vai tehdäänkö molempia. Saat säädettyä imutehoa, asetettua mattojen auto-boost toiminnon automaattiseksi, tai määritellä että matot kierretään imuroinnin ja/tai moppauksen ajan. Voit myös asettaa eri tarpeisiin perustuvia kieltoalueita, säätää mopin tärinän voimakkuutta ja vesimäärää, asettaa virtuaaliseiniä, nimetä tai jakaa tiloja jne.

Sovelluksessa voit luoda aikatauluja eri kerroksille ja luoda siivouskarttoja mukauttaen siivousta sen mukaan missä haluat Innobotin imuroivan, moppaavan tai molempia. Voit mukauttaa siivouksen eri huoneille ja alueille ja valita eri vuorokaudenaikoja siivousta varten. Voit luoda sovelluksessa jopa 5 erilaista karttaa eri asetuksilla. Sovelluksesta näet siivouksen etenemisen reaaliaikaisesti, ja se kertoo robotin tilaan liittyviä tietoja kuten milloin jokin osa kaipaa huoltoa/puhdistusta.

Paikallinen huolto ja tuki

Wilfa on läsnä, ja helposti tavoitettavissa kun tarvetta tuelle ilmenee. Tuki on saatavilla suomeksi. Lisä- ja varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla Wilfan paikallisista varastoista.

Myyntipakkauksen sisältö

Myyntipakkauksessa mukana: Robotti-imuri, yleisharja – sopii useimmille pinnoille , kumiharja – sopii erityisesti matoille, 2 x sivuharjaa, vesisäiliö hankaavalle tärinämopille + 2 moppausliinaa, vesisäiliö perusmoppaukseen, jossa irrotettava moppilasta + moppausliina, 2 x pestävää suodatinta, puhdistustyökalu, laturi, muovinen lattiasuoja.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Navigointi

LDS + strukturoitu linja

Tuuletinmoottori

Harjaton

Imuteho

4000 Pa

Max. nousu

20 mm

Filtteri

Pestävä

Pölysäiliön tilavuus

260 ml

Vesisäiliön tilavuus

240 ml

Telakointi

Latausasema / yhteensopiva Auto S.

Wi-Fi

2,4 GHz + 5 GHz

Ominaisuudet

Kelluva pääharja

Kyllä

Painemoppaus

Kyllä

Elektroninen vesisäiliö

Kyllä

Tärinämoppaus

Kyllä

Akku

Akun kapasiteetti

6400 mAh

Akun kesto

220 min

Siistii yhdellä latauksella pinta-alan

220 m2

Akun latausaika

210 min

Sovelluksen ominaisuudet

AI/tekoäly

Kyllä

Karttamuistin määrä

5

Reaaliaikainen kartta

Kyllä

Objektien välttäminen ja tunnistaminen

Kyllä

Y-muotoinen moppaus

Kyllä

Auto Boost -toiminto

Kyllä

Mitat

Korkeus

9,7 cm

Myyntipakkaus

Pakkauksen sisältö

Yleisharja – sopii useimmille pinnoille , kumiharja – sopii erityisesti matoille, 2 x sivuharjaa, vesisäiliö hankaavalle tärinämopille + 2 moppausliinaa, vesisäiliö perusmoppaukseen, jossa irrotettava moppilasta + moppausliina, 2 x pestävää suodatinta, puhdistustyökalu, laturi, muovinen lattiasuoja.

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

60 kk

Asiakastuki

Wilfan asiakastuki: https://www.wilfa.fi/support/, Puh: (09) 6803480, asiakaspalvelu@wilfa.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876027849

Telian tuotekoodi

9116664