WilfaInnobot RVC-D4000SL+ -robottipölynimuri602785

 • Wilfa RVC-D4000SL+ -robotti-imuri imuroi ja moppaa kotisi tehokkaasti jokaista neliötä myöten jopa 4000 Pa:n teholla
 • Havannoi ympäristöä ja optimoi siivousreitin – tunnistaa pienetkin esineet lattialla
 • Siistii jopa 220 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 6400 mAh:n akun ansiosta
 • Mukana tyhjennysasema, joka tyhjentää pölysäiliön 2,5 litraiseen pölypussiin 17000 Pa:n teholla

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 4000 Pa

  Imuteho

 • 6400 mAh

  Akku

 • Suomenkielinen

  Sovellus

 • RVCD-D17

  Tyhjennysasema

Wilfa Innobot RVC-D4000SL+ -robotti-imuri

Wilfa RVC-D4000SL+ -robotti-imuri siistii kotisi tehokkaasti ja älykkäästi. Se tunnistaa matot, ja puhdistaa ne entistä tehokkaammin kelluvamekanismisen harjan Auto Boost -toiminnolla ja 4000 Pa:n imuteholla. Wilfa RVC-D4000SL+ -robotti-imuri siistii jopa 220 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 6400 mAh:n akun ansiosta. Jos akku ei riitä halutun tilan siivoamiseen kerralla Innobot palaa automaattisesti latausasemalle ja latautuu 60 %:iin ennen kuin se jatkaa puhdistusta siitä, mihin se ennen lataustarvetta jäi. Matalan 9,7 cm korkeutensa ansiosta se kulkee ongelmitta useimpien sohvien ja sänkyjen alle.

Tässä SL+ mallissa mukana tulee myös tyhjennysasema, joka tyhjentää robotin pölysäiliön automaattisesti siivouksen jälkeen. Myös filtterin puhdistus on mahdollista tyhjennysasemassa. Asetat vain filtterin sille varattuun paikkaan, ja tyhjennysaseman 17000Pa:n imuteho hoitaa loput puolestasi.

LDS + Structure Line -navigaatio

Wilfa RVC-D4000SL+ -robotti-imurissa on 360⁰ korkean tarkkuuden lasersensorit, jotka mahdollistavat samanaikaisen paikannuksen ja kartoituksen. Lisäksi imurin tarkka etukamera tunnistaa pienet esineet lattialla ja takaa tehokkaan ja luotettavan imuroinnin. Laserin, 12 tarkkuusanturin ja tarkan laajakulmasensorin avulla Innobot luo tarkan kartan kodistasi ja tunnistaa reaaliaikaisesti esineet ja esteet, kuten lelut, sukan tai muun lattialle jääneen tavaran. Teknologiansa ansiosta Innobot pystyy mittaamaan tarkat etäisyydet seiniin, huonekaluihin ja muihin ympärillä oleviin esineisiin, ja tämän ansiosta se liikkuu sujuvasti tilasta toiseen törmäämättä esineiseen. Robottia on mahdollista käyttää useammassa kerroksessa, ja putoamissensorinsa ansiosta se tunnistaa portaat eikä putoa niistä alas.

Älykästä ja tehokasta imurointia

Innobot puhdistaa perusteellisesti ja syvällisesti. Jopa 4000 Pa:n imuteholla se imee kaiken lian, pölyn, & koirankarvat ja puhdistaa niin nurkat kuin seinänvierustatkin. Mattoja varten siinä on auto-boost toiminto eli automaattinen tehostustoiminto erityisen syvää puhdistusta varten. Ultraäänianturi havaitsee, kun robotti saavuttaa maton, ja lisää imutehoa automaattisesti.

Robotti-imurin mukana toimitetaan kaksi harjaa. Yleisharja puhdistaa hyvin useimmat pinnat harja + kumi yhdistelmänsä ansiosta. Se on paras valinta useimmille käyttäjille, ja toimii erinomaisesti esim. puulattioilla, josta se kykenee noukkimaan kaikista hienoimmankin pölyn ja lian. Kumiharja taas on optimaalinen mattojen syväpuhdistukseen, sillä se poimii hiukset/karvat ilman että ne takertuvat kiinni rullaan. Kumiharja on erityisesti eläinkoteihin loistava valinta.

Märkämoppaus tärinällä

Wilfa RVC-D4000SL+ -robotti-imuri hoitaa imuroinnin lisäksi lattioiden moppauksen. Moppi on täysleveä, ja toisin kuin useimmissa muissa moppaavissa robotti-imureissa, joissa vain pieni osa mopin pinnasta liikkuu, Innobotin koko moppilasta liikkuu edestakaisin hankaavin liikkein mikä osaltaan maksimoi hankauspinnan kokoa, hankaustehoa ja imukykyä. Moppauksessa koko moppilasta värisee ja liikkuu edestakaisin hankaavin liikkein tasaisella paineella, mikä mahdollistaa perusteellisen ja tarkan moppauksen, jonka aikana vaikeimmatkin tahrat irtoavat.

Y-moppaus

Tärinämoppauksen lisäksi voit halutessasi käyttää Y-moppausta. Tämä tarkoittaa, että robotti-imuri liikkuu edestakaisin liikkein muodostaen samalla Y-kirjaimen kaltaisen kuvion. Tällä tavoin saadaan aikaan vielä perusteellisempi moppaus, kun robotti liikkuu saman alueen yli useita kertoja. Tämä pidentää jonkin verran siivousaikaa, mutta on hyödyllistä, jos lattia on erittäin likainen.

2,4 GHz + 5 GHz ja Wi-Fi-soveltuvuus

Robotti kytkeytyy Wi-Fi-verkkoon, jolloin voit hallita sitä täysin matkapuhelimellasi – missä ikinä oletkin. Nopeat yhteydet mahdollistavat saumattoman yhteyden sovellukseen sekä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen kotiverkossasi.

Suomenkielinen ja käyttäjäystävällinen sovellus

Sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan robotistasi, ja jonka kautta pystyt helposti muokkaamaan eri asetuksia. Sovelluksessa voit päättää imuroidaanko, mopataanko vai tehdäänkö molempia. Saat säädettyä imutehoa, asetettua mattojen auto-boost toiminnon automaattiseksi, tai määritellä että matot kierretään imuroinnin ja/tai moppauksen ajan. Voit myös asettaa eri tarpeisiin perustuvia kieltoalueita, säätää mopin tärinän voimakkuutta ja vesimäärää, asettaa virtuaaliseiniä, nimetä tai jakaa tiloja jne.

Sovelluksessa voit luoda aikatauluja eri kerroksille ja luoda siivouskarttoja mukauttaen siivousta sen mukaan missä haluat Innobotin imuroivan, moppaavan tai molempia. Voit mukauttaa siivouksen eri huoneille ja alueille ja valita eri vuorokaudenaikoja siivousta varten. Voit luoda sovelluksessa jopa 5 erilaista karttaa eri asetuksilla. Sovelluksesta näet siivouksen etenemisen reaaliaikaisesti, ja se kertoo robotin tilaan liittyviä tietoja kuten milloin jokin osa kaipaa huoltoa/puhdistusta.

Tyhjennysasema sisältyy pakettiin

Mukana tuleva tyhjennysasema tyhjentää ja puhdistaa robotti-imurin pölysäiliön 17000 Pa:n imutehollaan aina siivouksen jälkeen. Asemassa on myös suodattimenpuhdistustoiminto, säilytystila tarvikkeille ja puhdistustyökalulle sekä ylimääräinen pölypussi. Lisäksi asema lataa robotin nopeasti.

Automaattinen pölysäiliön tyhjennys

Mukana tulevan tyhjennysaseman avulla robotin pölysäiliö tyhjennetään nopeasti ja tehokkaasti voimakkaalla puhalluksella ja 17 000 Pa:n imutehon avulla tyhjennysasemassa olevaan 2,5 litran pölypussiin. Näin siivous helpottuu entisestään, kun sinun ei tarvitse huolehtia pölysäiliön tyhjentämisestä.

Suodattimenpuhdistustoiminto

Tyhjennysasemassa on sisäänrakennettu puhdistustoiminto, joka puhdistaa robotin pölysuodattimen tehokkaasti ja helposti. Suodattimen puhtaana pitäminen on tärkeää, koska se varmistaa mahdollisimman voimakkaan imutehon ylläpidon samalla kun se säästää robotin akkua ja moottoria. Mukana toimitetaan 1 varasuodatin, jota säilytetään tyhjennysaseman kannen alla. Kannen alla tapahtuu myös suodattimen puhdistus eli kun käytetty suodatin asetetaan kannen alle siihen varattuun paikkaan ja kansi suljetaan niin tyhjennysasema puhdistaa sen automaattisesti tehokkaalla imutehollaan. Kun tarvitset puhtaan suodattimen, vaihda robotissa oleva käytetty suodatin tyhjennysasemassa olevaan puhdistettuun suodattimeen. Käytetty suodatin puhdistuu automaattisesti ja on valmis seuraavaa suodattimenvaihtoa varten.

Paikallinen huolto ja tuki

Wilfa on läsnä, ja helposti tavoitettavissa kun tarvetta tuelle ilmenee. Tuki on saatavilla suomeksi. Lisä- ja varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla Wilfan paikallisista varastoista.

Myyntipakkauksen sisältö

Myyntipakkauksessa mukana: Robotti-imuri, yleisharja – sopii useimmille pinnoille, kumiharja – sopii erityisesti matoille, 2 x sivuharja, vesisäiliö hankaavalle tärinämopille + 2 moppausliinaa, vesisäiliö perusmoppaukseen, jossa irrotettava moppilasta + moppausliina, tyhjennysasema, 2 x pestävää suodatinta, 2 x pölypussia, puhdistustyökalu, laturi, muovinen lattiasuoja.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tyhjennyssäiliön malli

Wilfa RVCD-D17

Navigointi

LDS + strukturoitu linja

Tuuletinmoottori

Harjaton

Imuteho

4000 Pa

Max. nousu

20 mm

Filtteri

Pestävä

Robotti-imurin pölysäiliön tilavuus

260 ml

Tyhjennyssäiliön tilavuus

2,5 l

Vesisäiliön tilavuus

240 ml

Telakointi

Automaattinen pölysäiliöasema

Wi-Fi

2,4 GHz + 5 GHz

Ominaisuudet

Kelluva pääharja

Kyllä

Painemoppaus

Kyllä

Elektroninen vesisäiliö

Kyllä

Tärinämoppaus

Kyllä

Akku

Akun kapasiteetti

6400 mAh

Akun kesto

220 min

Siistii yhdellä latauksella pinta-alan

220 m2

Akun latausaika

190 min

Sovelluksen ominaisuudet

AI/tekoäly

Ei

Karttamuistin määrä

5

Reaaliaikainen kartta

Kyllä

Objektien välttäminen ja tunnistaminen

Kyllä

Y-muotoinen moppaus

Kyllä

Auto Boost -toiminto

Kyllä

Mitat

Korkeus

9,7 cm

Myyntipakkaus

Pakkauksen sisältö

Myyntipakkauksessa mukana: Yleisharja – sopii useimmille pinnoille, kumiharja – sopii erityisesti matoille, 2 x sivuharja, vesisäiliö hankaavalle tärinämopille + 2 moppausliinaa, vesisäiliö perusmoppaukseen, jossa irrotettava moppilasta + moppausliina, tyhjennysasema, 2 x pestävää suodatinta, 2 x pölypussia, puhdistustyökalu, laturi, muovinen lattiasuoja.

Tyhjennyssäiliön pakkauksen sisältö

Ylimääräisen HEPA-suodatin, 2 kpl pölypusseja tyhjennysasemaa varten, virtajohto, käyttöohje.

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

60 kk

Asiakastuki

Wilfan asiakastuki: https://www.wilfa.fi/support/, Puh: (09) 6803480, asiakaspalvelu@wilfa.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876027856

Telian tuotekoodi

9116586