Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tiesithän, että voit tehdä muutokset liittymiisi ja hakea lisää maksuaikaa helposti Yritysportaalissa. Lue lisää

Teams on uusi Skype

Microsoft Teamsin avulla yhteistyö työkavereiden kanssa on helpompaa kuin koskaan.

Ajat muuttuvat, yhteydenpito helpottuu


Microsoft Teamsin avulla työnteko on yhteisöllistä tiimityötä – ei vain pelkkiä viestejä ja puheluita.

On aika sanoa hyvästit Skype for Business -palvelulle ja ottaa käyttöön Microsoft Teams, jolla viestittely asiakkaan tai työkavereiden kanssa on entistäkin sujuvampaa ja helpompaa. Teamsissa kaikki onnistuu samassa paikassa aina ryhmäkeskusteluista ja videopalavereista suunnitteluun, tiedostojen jakamiseen ja moneen muuhun.

Uusien tiimityöominaisuuksien lisäksi Microsoft Teams-sovellus sisältää tutut Skype for Business -ominaisuudet, kuten pikaviestit, puhelut ja neuvottelutoiminnot. Vertailu kaikista Teamsin ja Skypen ominaisuuksista löytyy täältä.

Uusissa Office 365 Business, Business Premium ja Business Essentials -tilauksissa Skype for Business on jo korvattu uudella Teams-palvelulla. Nykyisten asiakkaiden siirtyminen Teamsiin tapahtuu Microsoftin ajastamana alkuvuodesta 2019.

Microsoftin ajastaman päivänmäärän jälkeen Skype for Business -sovelluksella ei pysty enää kirjautumaan palveluun. Skype for Business -sovellukseen tulee ilmoitus, jossa käyttäjää pyydetään asentamaan koneelleen uusi Teams-sovellus. Voit myös ladata sen Microsoftin sivuilta.

Lataa teams

 

Lue lisää

yhdistä teams puhelinverkkoon

Telia Puheväylän avulla käyttäjät pystyvät soittamaan puheluita Teamsista yrityksen ulkopuolelle sekä ohjaamaan Teamsin sisäisiä puheluita matkapuhelimeen. Käytössä ovat myös Teamsin puhevalikot ja jonot. Yrityskohtaisia laitteita tai tietoliikenneyhteyksiä ei tarvita.

Ota yhteyttä ja tilaa