Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Turvalliset ja kotimaiset datakeskusratkaisut

Kyberuhkien ja luonnonmullistusten maailmassa tietojesi turvasataman on hyvä löytyä läheltä. Meiltä saat joustavia palveluita turvallisesti kotimaisista datakeskuksistamme.

Joustavat datakeskusratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Yritysten toiminnalle kriittisen datan määrä on merkittävässä kasvussa. Tiedon turvallinen säilytys, jalostaminen ja siirtäminen vaativat uusia ratkaisuja. Miten sinun yrityksesi on varautunut asiaan? Tarjoamme kotimaisissa datakeskuksissamme konesalipalveluita sekä Telia Helsinki Data Centerissä kokonaan uudenlaisia hybridipalveluita. Lue lisää ja jätä yhteydenottopyyntö: etsitään yhdessä turvallinen ja kustannustehokas datakeskusratkaisu juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Jätä yhteystietosi meille

Euroopan modernein datakeskus

Olemme rakentaneet Helsinkiin Suomen suurimman avoimen datakeskuksen. Telia Helsinki Data Center tarjoaa palveluita sekä suomalaisille että kansainvälisille yrityksille ja organisaatioille.

tutustu

laitetilapalvelut joustaviin tarpeisiin

Etsitpä tilaa yksittäiselle palvelimelle tai kokonaisille palvelinympäristöille, Telia Colocation -palvelu on valintasi. Kotimaisista datakeskuksistamme saat luotettavan ja turvallisen laitetilaratkaisun.

tutustu

Julkisen pilvipalvelun edut paikallisessa konesalissa

Kehitä sovelluksesi maailmalle Telia Hosted Microsoft Azure Stackilla. Uudenlaisessa hybridipilvipalvelussamme datasi säilytetään turvallisesti uudessa Telia Helsinki Data Centerissä.

tutustu

Webinaari: Menestystarinoita maailmanluokan IT-infralla

Miten rakennetaan teknologiaa, jolla saadaan vakuutettua myös vaativimmat kansainväliset asiakkaat? Millaiseen IT-infrastruktuuriin se perustuu? 20.9. pidetyssä webinaarissamme keskusteltiin liiketoimintaa vauhdittavista datakeskusratkaisuista. Katso tästä webinaarin tallenne.

Muita webinaaritallenteita löydät Webinaarit ja tapahtumat -sivulta

Konesalien ulkoistamisen hyödyt sinulle

Tutustu myös näihin

iaas-palvelut

Tutustu Telian tarjoamiin monipuolisiin IT-infrastruktuuripalveluihin.

Lue lisää

laitetilapalvelut operaattoreille

Tarjoamme operaattoreille monipuolisia laitetilapalveluita valmiista tilavaihtoehdoista tilakohtaisiin lisäpalveluihin.

Lue lisää

Kaikki datakeskuksesta 15 minuutissa

Kokosimme yhteen oleellisia sisältöjä, jotta sinun ei tarvitse etsiä tietoa useista eri lähteistä. Katso webinaari, lue artikkelit ja kysy tarvittaessa lisää.