Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kiitos kaudesta

Liiga-kausi 2019–2020 on päättynyt. Tämän johdosta myös Liigapassien laskutus päättyy.

Liiga-kausi on päättynyt

Liiga tiedotti, että runkosarjan viimeistä lauantain pelikierrosta (14.3.2020) ei pelata, ja myös pudotuspelit jäävät tältä kaudelta pelaamatta. Liiga-kausi päättyy näin ollen myös Telian Liiga-asiakkailla. Liiga-tilauksen voi kuitenkin jättää hyvillä mielin voimaan ensi syksyä varten, sillä emme laskuta Liigapassiasiakkaita enää huhtikuusta alkaen. Myös C More Sport- ja Viasat Urheilu -kanavapakettien laskutus on 1.4. alkaen toistaiseksi katkolla.

Lue Liigan tiedote >

liiga-paketilla lätkätunnelmaa ja ikimuistoisia hetkiä

Tarjoa asiakkaillesi koko Liiga-elämys aina ensimmäisestä kiekon tiputuksesta Kanada-maljan kohotukseen asti. Valitse asiakaskuntasi mukaan, mitä otteluita milloinkin kuppilassasi jännitetään – suorana, tietenkin. 

Hinnat alv. 0 %.
Asiakaspaikkojen määrä
Hinta €/kk
 
1–25 asiakaspaikkaa 179  
26–50 asiakaspaikkaa 329  
51–100 asiakaspaikkaa 549  
101–200 asiakaspaikkaa 799  
Yli 200 asiakaspaikkaa 999  
 

Tilaa Liiga

 

C More Sport - Mestarien liiga

Tutustu muihin urheilupaketteihin

Kanavapaketeillamme tarjoat asiakkaillesi myös muita urheiluelämyksiä, kuten F1:n, NHL:n, Valioliigan ja Toton jännittävät hetket.

Tutustu kanavapaketteihin
Liiga

ryhdy mainostajaksi

Telian Liiga-kokonaisuus tarjoaa aivan uudenlaisia kohderyhmiä ja digitaalisia mahdollisuuksia mainostamiseen ja markkinointiin. Tule mukaan uudistamaan kanssamme suomalaista TV-mainontaa ja ohjelmatekemistä!

Mainosta Liigassa

Liiga-ravintolassa eletään kiekosta

”Ilman Liigaa on turha avata Suomessa
urheiluravintolaa, jos minulta kysytään”

– Jani Mattlar, OFFICE Bar, Vaasa

Lue artikkeli