Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yritysnetti toimistoon tai kiinteistöön

Tehoa toimistotyöhön vakaalla, kiinteällä netillä tai langattomalla mobiiliyhteydellä.

kumpi valita – kiinteä vai langaton laajakaista?

Kiinteä nettiyhteys muodostuu toimipisteeseen puhelin-, tv- tai valokuitukaapeleiden kautta. Kiinteän yhteyden etu on toimintavarmuus. Viive ei kasva käyttäjien määrän noustessa, toisin kuin langattomassa yhteydessä.

Langaton nettiyhteys, toiselta nimeltään mobiilinetti, hyödyntää 4G-matkapuhelinverkkoa ja toimii reitittimen tai mokkulan avulla. Ratkaisu on hyvä valinta etenkin sellaisiin kohteisiin, minne ei ole saatavilla kiinteää yhteyttä. Mobiilinetti toimii hyvin myös tilanteissa, missä toimipisteen sijainti vaihtelee.

Asiantuntijamme voivat myös suunnitella nettiratkaisun, jossa kiinteän verkon katketessa (esim. jos kaivuri katkaisee kaapelin) mobiiliverkko varmistaa yhteydet ja liiketoiminta voi jatkua normaalisti vaikka häiriötilanne on päällä.

Yritysinternet -ratkaisut

Kiinteä yhteys
Vertaa liittymien ominaisuuksia
Näytä vähemmän
Langaton yhteys

Etsitko nettiä pieneen toimistoon?

Yhteys Kotiin sopii mainiosti myös pienen toimiston tarpeisiin – tutustu nettiliittymään ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiantuntijalta.

EIKÖ SOPIVAA nettipakettia LÖYDY?

Jätä yhteystietosi meille tai soita yritysasiakaspalveluumme (ma–pe 8–16.30, mpm/pvm), niin löydetään yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Ota yhteyttäSoita