Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sähköinen allekirjoitus yrityksille

Telia Sign -palvelun sähköisellä allekirjoituksella voit tehdä sitovan sopimuksen ilman kynää ja paperia turvallisesti ja nopeasti silloin, kun sinulle sopii.

Mikä on sähköinen allekirjoitus?

Digitaalinen allekirjoitus on sähköiseen dokumenttiin tehty allekirjoitus, joka varmentaa dokumentin sisällön sekä allekirjoittajan henkilöllisyyden. Se on turvallinen tapa tehdä sopimus, sillä fyysisistä papereista ei tarvitse huolehtia. Sen avulla koko tapahtuma voidaan hoitaa etäältä, joten sopimusten allekirjoittaminen ei ole enää aika- tai paikkasidonnaista.

Sähköinen allekirjoitus -hinnasto

5
allekirjoituspyyntöä
5
10,00 € kk
Ylimenevät 1,75 €/kpl.
35
allekirjoituspyyntöä
35
62,00 € kk
Ylimenevät 1,50 €/kpl
150
allekirjoituspyyntöä
150
225,00 € kk
Ylimenevät 1,25 €/kpl
500
allekirjoituspyyntöä
500
625,00 € kk
Ylimenevät 1,00 €/kpl

Tarvitsetko apua palvelun valinnassa? Ota yhteyttä

Telia signissa allekirjoitettu dokumentti on...


Laillisesti pätevä
Digitaalinen allekirjoitus on kiistämätön ja laillisesti sitova. Mikäli sopimusta muokataan allekirjoittamisen jälkeen, se näkyy kaikille sopimuksen osapuolille. Sähköistä allekirjoitusta voi käyttää myös julkisissa palveluissa.

Arkistoitavissa ilmaiseksi
Allekirjoitetut sopimukset säilyvät palvelussa veloituksetta 90 päivää. Voit ladata ja tallentaa sopimusdokumentit itsellesi pdf-muodossa. Allekirjoituksen aitouden voit tarkistaa Adobe Readerissa.

Allekirjoitettavissa ilman rekisteröitymistä
Kun saat allekirjoituspyynnön, voit allekirjoittaa sen ilman rekisteröitymistä. Mikäli haluat rekisteröityä, voit tehdä sen allekirjoituksen jälkeen ja samalla saat oikeuden säilyttää sopimuksia kolmen kuukauden ajan.

Miten Telia Sign -palvelu toimii?

Telia Sign on sähköinen allekirjoituspalvelu PDF-dokumenteille, jonka avulla yrityksesi voi hoitaa niin sisäisten kuin ulkoistenkin dokumenttien allekirjoitukset ja hyväksynnät. Palvelu sisältää allekirjoitusportaalin, jonka kautta palvelun käyttäjät voivat luoda allekirjoituspyyntöjä.

Varsinaisten allekirjoittajien ei tarvitse olla palvelun käyttäjiä, vaan pyyntö voidaan lähettää kaikille kenellä on sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero. Allekirjoittajalla täytyy olla myös vahva sähköinen tunniste, joko mobiilivarmenne tai pankkitunnukset.

KATSO OHJEVIDEOT

Näin lähetät allekirjoituspyynnön

 
Näin allekirjoitat sopimuksen
Näytä vähemmän

Asiakastarinoita

Helpompaa ja nopeampaa – KPMG siirtyi käyttämään sähköistä allekirjoitusta

Sähköinen allekirjoitus on tuonut KPMG:n toimintaan lisää joustavuutta ja säästöjä.

Lue lisää

Sähköinen allekirjoitus yhdistettiin arkistopalveluun

Pirkanmaan maakuntamuseon lisääntyneen manuaalisen allekirjoitusrumban tehostamiseen tuli avuksi Telia Sign -palvelu.

Lue lisää

Tolkkua jatkuvaan sopimusrumbaan

Paperisopimusten allekirjoitus ja postittelu vaihtuu tehokkaaseen ja nopeaan digitaaliseen allekirjoitukseen lohjalaisessa Viimo Oy:ssä. Ajansäästö antaa liiketoiminnalle uutta potkua.

Lue lisää

Katso lisää

Uusi sähköinen allekirjoitus säästää työaikaa ja rahaa

Aalto-yliopiston tietotekniikkapalveluiden pääarkkitehti Patrik Maltusch on innoissaan. Uutta sähköistä allekirjoituspalvelua pilotoinut Maltusch arvioi, että palvelun avulla Aallon työntekijöiden aikaa säästyy vuosittain muihin tehtäviin kymmenien vuosien työpanoksen verran.

Lue lisää

Pekan lista eli 9 kysymystä sähköisestä allekirjoittamisesta

Tuhannet suomalaiset yritykset miettivät siirtymistä sähköiseen allekirjoittamiseen, sillä vasta pieni osa on sähköistänyt allekirjoitusprosessinsa. Telian Business Manager Pekka Turpeinen tuntee heidän tilanteensa.

Lue lisää

Sähköinen allekirjoitus voittaa paperille käsin kirjoitetun 10–0

Kaikki järkisyyt ovat digitaalisen allekirjoituksen puolella.

Lue lisää

Allekirjoitus on kohta historiaa

Allekirjoitusten raapustaminen kynällä vähenee ratkaisevasti tänä vuonna. Digitaalinen hyväksyntä korvaa käsin kirjoittamisen yhä useammassa sopimuksessa ja todistuksessa.

Lue lisää

Telia siirtyy digitaaliseen allekirjoitukseen

Kun yritys tilaa työntekijöilleen puhelinliittymät, Telia allekirjoittaa liittymäsopimuksen digitaalisesti. Helppokäyttöistä allekirjoituspalvelua käytetään kaikissa muissakin uusissa sopimuksissa, jotka Telia solmii yritysasiakkaidensa kanssa.

Lue lisää

Näytä vähemmän